Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Shani en Davey doen boekje open over trouwplannen en kinderwens

De lovebirds vertellen in een Q&A alles over hun toekomstplannen.

Ze verlieten het Ex on the Beach-eiland als koppel, en maakten in Nederland samen het nodige mee. Maar uiteindelijk bleken Shani en Davey toch altijd weer samen te komen. Hun liefde is nu helemaal officieel, want onlangs verloofden de twee zich. In een Q&A op YouTube blikken de lovebirds uitgebreid vooruit op hun toekomstplannen.

Kinderwens

Na alle ups and downs lijkt het nu toch echt weer helemaal goed te zitten tussen EOTB’s Shani en Davey. In de YouTube-video begint het stel meteen te vertellen over hun toekomstplannen. De eerste vraag die ze beantwoorden is meteen een heftige binnenkomer, want willen Shani en Davey eigenlijk kids? "Ja, wij hebben een kinderwens", zegt Shani lachend.

"Wij willen wel van ons samen een klein baby'tje. Het liefst een kleine Shani, die eruit ziet als mij en die het karakter heeft van mij", grapt de blondine. De oren en de wimpers mag de kleine spruit van papa overnemen, zo zegt Shani stellig. Ha!

Trouwen

Afgelopen december maakten de lovebirds op social media bekend dat ze verloofd zijn. In een lieve video op haar Instagram-account deelde Shani hoe Davey voor haar op één knie ging op het vliegveld, terwijl zij met een stel romantische ballonnen in haar hand staat. Cute! En als het aan de twee ligt stappen ze deze zomer al in het huwelijksbootje, wanneer het mooi weer is. "We zijn nu bezig om alles te plannen", zegt Shani. "Als dat allemaal geregeld is dan houden we jullie zeker op de hoogte." Het wordt in ieder geval in de zomer, rond juni of juli, verklapt het stel.

Na de bruiloft hoopt het stel ook snel samen een huis te kopen. Ze wonen op dit moment al samen, maar huren het huis. "Het plan is om dat dit jaar nog te doen en daarna willen we een kindje", aldus Shani. Aahw!

Bron: YouTube Shani | Beeld: EOTBDD (MTV)