Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: 1000-lb Sisters' Tammy is flink afgevallen

Op TikTok deelt ze een video vanuit de obesitaskliniek.

Tammy Slaton van het programma 1000-lb Sisters is goed bezig met afvallen. De realityster zit in een afvalkliniek, waar ze hulp krijgt voor haar eetverslaving. Inmiddels is Tammy al tientallen kilo's lichter. Op Instagram wordt ze overspoeld met complimenten van volgers.

Coma

In het programma 1000-lb Sisters werden Tammy en haar zus Amy gevolgd tijdens hun afvalproces. De zussen hebben beiden ernstig overgewicht en delen hun missie om af te vallen met hun volgers. Begin vorig jaar werd bekend dat Tammy met loeiende sirenes was afgevoerd naar het ziekenhuis. Na een donkere periode in haar leven met een depressie en overmatig drankgebruik had ze eindelijk besloten hulp te zoeken, maar niet veel later werd de realityster in kunstmatige coma gehouden.

Afgevallen

Zus Amanda vreesde het ergste toen Tammy in het ziekenhuis lag. Haar lichaam leek ermee op te houden, en de familie was zelfs al bezig met het regelen van de begrafenis. Wonder boven wonder redde Tammy het toch, en gaat het nu beter met haar. In november vorig jaar stapte ze zelfs in het huwelijksbootje!

@tammyslaton2020I know Christmas is over but I thought this was funny/cute♬ Where Are You, Christmas? (Bonus Track) - Tori Feinstein

Inmiddels vecht Tammy in een afvalkliniek tegen haar eetverslaving, en deelt ze in een TikTok-video dat ze tientallen kilo's is afgevallen. Door volgers wordt Tammy overladen met complimenten. 'Hoeveel gewicht ben je verloren? Je ziet er geweldig uit', schrijft iemand. Veel mensen steken haar een hart onder de riem, complimenteren haar op hoe goed ze bezig is en verwonderen zich over hoe gelukkig Tammy eruitziet. Lekker bezig!

Bron: RTL Boulevard, Ze.nl | Beeld: TLC, Tiktok