Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jongens pestten meisje met overgewicht, willen nu met haar daten

Je kunt wel stellen dat het leven van de Amerikaanse Savannah Ortiz compleet is veranderd. Waar ze vroeger gepest werd o...

Jongens pestten meisje met overgewicht, willen nu met haar daten

Je kunt wel stellen dat het leven van de Amerikaanse Savannah Ortiz compleet is veranderd. Waar ze vroeger gepest werd om haar gewicht en door velen ‘koekiemonster’ genoemd werd, heeft de inmiddels 23-jarige vrouw haar ultieme wraak genomen.

Fastfood

Savannah kreeg al op jonge leeftijd te maken met overgewicht. Doordat haar moeder er helemaal alleen voor stond, moest ze vaak lange dagen maken om financieel het hoofd boven water te houden. Savannah moest dan vaak voor haar eigen eten zorgen, waardoor er vaak een ongezonde maaltijd op tafel stond. Toen haar gewicht ook tijdens haar tienertijd bleef toenemen, raakte ze in een depressie.

Jongens

Toen de moeder van Savannah in het ziekenhuis terechtkwam door diabetes en haar voet geamputeerd moest worden, besloot ze haar levensstijl compleet om te gooien. Een combinatie van gedisciplineerd sporten en diëten zorgde ervoor dat ze al snel 38 kilo kwijt was.

Het leven van Savannah is behoorlijk veranderd en dat wekte ook de interesse op van de jongens die haar vroeger hebben gepest. “Ze vragen me uit, maar er is geen haar op mijn hoofd dat eraan denkt om daar op in te gaan”, aldus Savannah. En zo is het maar net!

Lees ook: Tiener wordt online voor gek gezet en neemt wraak

Bron: HLN.be Beeld: Instagram, iStock