Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zo zag Emma Heesters er als kind uit

Uberschattig!

KICK-OFF PARTY voor Toppers in Concert 2022

Emma Heesters kennen we met name van de hits Pa Olvidarte, Loop niet weg en Waar ga je heen. Dat deze zangeres een gouden keeltje heeft, is for sure. Maar niet alleen met haar liedjes blaast deze dame ons omver: ook haar looks zijn to die for. Emma ziet er met haar prachtige lange, blonde lokken al-tijd, maar dan ook altijd fantastisch uit. Maar hoe waren de looks van deze knappe zangeres vroeger eigenlijk?

Emma in het klein

Op haar Instagram, waar Emma inmiddels 1,6 miljoen (!) volgers op heeft, vraagt een van hen tijdens een Q&A in Emma's stories naar een childhood picture. Daar draait de knappe zangeres haar hand niet voor om: in mum van tijd verschijnt er een foto van een lief, klein meisje van een jaar of vier met twee grote strikken in het haar op haar profiel. Uberschattig!

Beste zangers

Als 8-jarig meisje won Emma Heesters al het Kinderen voor Kinderen Songfestival, met het liedje 100 kleine feestjesHow cute! Een tijd later wordt de blondine internationaal bekend door covers op haar YouTube-kanaal te plaatsen. En waar we haar écht van leerden kennen, was – obviously – haar deelname aan het AVROTROS-programma Beste Zangers. Daar zong ze onder andere duetten met Henk Poort en Rolf Sanchez. Omdat het nummer Wie je was van Ruben Annink tijdens het programma zo goed aansloeg, besloot deze beauty dit liedje zelf op single uit te brengen. Inmiddels kunnen we niet meer om de 26-jarige zangeres heen. You go, girl!

Bron: NPO | Beeld: BrunoPress, Instagram Emma Heesters

Showbizz
  • AMSTERDAM, 04-04-2022, Johan Cruijff ArenA KICK-OFF PARTY voor Toppers in Concert 2022 in de Johan Cruijff ArenA. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Emma Heesters