Janice Blok over herstel na break-up: ‘Ik gaf mezelf 2 weken om zielig te zijn’

'Ik zong de hele dag sad songs.'

Lees ook

De relatie van Janice Blok en Donny Roelvink hield de juicekanalen vorig jaar flink bezig. Alle ins and outs werden breed uitgemeten op Instagram. De influencer onthult nu dat ze het dit jaar best wel even zwaar heeft gehad.

Relatie

Ze timmerde al jarenlang aan de weg als zangeres en influencer, maar toen ze een relatie kreeg met Donny Roelvink was Janice Blok ineens ‘de vriendin van’. In oktober 2021 zetten de twee een punt achter hun relatie. En dat is haar niet in de koude kleren gaan zitten.

De draad oppakken

“Ja, ook ik heb het vorig jaar even heel zwaar gehad en moest mijn leven weer compleet omgooien”, schrijft de comédienne in haar Stories. “Heb ervan gebaald en veel om gehuild.” Janice onthult dat ze zichzelf twee weken gaf om ‘zielig te zijn’. “Sloot mezelf op, zong de hele dag sad songs, vrat alles wat los en vast zat en pakte de draad daarna weer op.” Zo vond ze een nieuw huis, een nieuw team om mee te werken, een andere levensstijl en zocht ze andere doelen om naartoe te werken.

‘Volg je pad’

Janice hoopt hiermee een inspiratie te zijn voor haar followers. Een aantal mensen vroeg zich namelijk af hoe ze ‘zo snel is hersteld’, na haar moeilijke jaar. “Laat niemand je vertellen wat je wel of niet kan. Volg je eigen pad en geloof daarin.” Zo is ze nu al een aantal maanden hard aan het trainen in de sportschool en zal ze te zien zijn op het witte doek. You go, Janice!

Kritiek

Met zoveel volgers op Instagram krijgt Janice helaas ook regelmatig te maken met kritiek. Zo krijgt de influencer elke dag meerdere berichten waarin mensen zeggen dat ze op moet houden met al die filters en dat haar make-up too much is. Onlangs maakte Janice korte metten met al die negatieve opmerkingen. “‘Hou eens een keer op met die filters, je concealer onder je ogen klopt niet, teken geen sproeten als je ze zelf niet hebt, je linker teen is groter dan je rechter…’, STOP – HIERMEE 🤚🏽⛔️”, liet Janice in klare taal weten op Instagram. Hopelijk bewijst ze met deze foto voor eens en altijd dat iedereen twee kanten heeft en dat dat er gewoon mag zijn op social media.

Bron: Instagram @janiceblok | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook