Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no! Derde seizoen Bridgerton vertraagd om deze reden

Hmmm...

De opnames van Bridgerton seizoen 3 zijn in volle gang en fans hopen dan ook dat we snel naar het nieuwe seizoen kunnen kijken. Helaas laat de releasedatum nog wel even op zich wachten, want de opnames zijn namelijk een beetje vertraagd...

Verhaallijn

Het nieuwste seizoen zal in het teken staan van het liefdesverhaal van Penelope Featherington (gespeeld door Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (gespeeld door Luke Newton). Penelope Featherington heeft haar langgekoesterde verliefdheid op Colin Bridgerton eindelijk opgegeven na het horen van zijn kleinerende woorden over haar in het vorige seizoen. Ze heeft besloten dat het tijd is om een man te vinden, het liefst één die haar genoeg vrijheid geeft om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen. Maar vanwege haar gebrek aan zelfvertrouwen mislukken Penelope’s pogingen op de huwelijksmarkt dramatisch. We kunnen niet wachten om te zien hoe het liefdesavontuur van Penelope zal aflopen, maar om daar achter te komen moeten we dus nog even geduld hebben.

Sex

Een insider heeft aan The Mail on Sunday namelijk laten weten dat maker Shonda Rimes niet tevreden is met de richting die het derde seizoen nu opgaat. Dat zou voornamelijk te maken hebben met een bepaalde verhaallijn over sex. "Er zijn bepaalde elementen waarmee Shonda niet blij is. Ze wil dat het wordt aangepast, omdat het te duister is." Het script zou nu aangepast worden, waardoor de opnames iets worden uitgesteld.

Niet getreurd, want hierdoor zou het nieuwe seizoen juist alleen maar beter moeten worden. "Een ding is zeker: de makers van de series willen de Bridgerton-fans weer net zo laten genieten als van de eerste twee seizoenen." Wij zijn benieuwd!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Bridgerton