‘Jonge en vurige weduwe’ in nieuw seizoen Bridgerton

Enne, zij zorgt vast voor extra drama in the ton.

De opnames van Bridgerton seizoen 3 zijn inmiddels in volle gang. Het nieuwste seizoen zal in het teken staan van het liefdesverhaal van Penelope Featherington (gespeeld door Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (gespeeld door Luke Newton). Met de aankondiging van een nieuw personage, kunnen we nóg minder goed wachten tot het nieuwe seizoen uitkomt!

Lady Tilley Arnold

Netflix liet aan Deadline weten dat actrice Hannah New aan de cast van de serie wordt toegevoegd. Hannah werd bekend door haar rol in de serie Black Sails. Ze zal de rol van de ‘jonge en vurige weduwe’ Lady Tilley Arnold gaan spelen, die op jonge leeftijd getrouwd is, maar vrij snel weduwe is geworden en nu geniet van de erfenis van haar overleden man. Lady Tilley Arnold komt niet voor in de boekenreeks van schrijfster Julia Quinn, dus we kennen haar verhaal nog niet. Exciting!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hannah New (@hannahnewuk)

Drama

Bridgerton werd binnen no-time een van de populairste series van Netflix. Fans van de serie konden geen genoeg krijgen van alle drama, liefdesverhalen, intriges én intieme scènes. Waar seizoen één behoorlijk wat sexscènes had, draaide seizoen twee vooral om een trage romance tussen Anthony Bridgerton en Kate Sharma.

Fans van de serie zijn dan ook benieuwd wat seizoen drie voor hen in petto heeft. Penelope Featherington heeft haar langgekoesterde verliefdheid op Colin Bridgerton eindelijk opgegeven na het horen van zijn kleinerende woorden over haar in het vorige seizoen. Ze heeft besloten dat het tijd is om een man te vinden, het liefst één die haar genoeg vrijheid geeft om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen. Maar vanwege haar gebrek aan zelfvertrouwen mislukken Penelope’s pogingen op de huwelijksmarkt dramatisch. Oh my…

Nieuwe personages

Naast dit prachtige liefdesverhaal en de toevoeging van Lady Tilley Arnold, kunnen we nog drie nieuwe personages verwachten. Daniel Francis speelt Marcus Anderson; Sam Phillips – je kunt hem herkennen van The Crown – speelt Lord Debling; James Phoon speelt Harry Dankworth. Dat wordt weer volledig wegzwijmelen…

Bron: RTL Boulevard, Deadline | Beeld: Bridgerton

Laatste nieuws