Winning Wednesday: 2x een hoodie naar keuze van Lola Pop Brood

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een gloednieuwe Winning Wednesday. Vandaag mogen we 2x een hoodie naar keuze van Lola Pop Brood weggeven!

Brood

Samen met haar business partner Merel Mathey lanceerde Lola Pop Brood op de 76e verjaardag van haar vader Herman Brood de collectie Brood. Een kleurrijke collectie die bestaat uit sweaters, t-shirts en hoodies.

De designs op de kleding zijn gebaseerd op artworks van Lola Pop Brood en Herman Brood. Ook is de collectie geïnspireerd door prachtige herinneringen die Lola aan haar vader heeft. “Mijn vader was een kunstenaar, muzikant, schrijver en echt een levensgenieter. Heel origineel en creatief. Als ik met mijn vader samen was, gingen we tekenen of schilderen, vaak in zijn atelier op grote schilderdoeken of op canvas op de grond. Of als we uit eten gingen, dan kregen we altijd twee tafels. Één op om te tekenen en één om echt aan te eten. Ik ben toch kunstenaar, zei hij dan”, vertelt Lola Pop Brood over haar vader. 

Collectie 

De legacy die Lola’s vader haar naliet in het vrije denken, de creativiteit en het vertrouwen dat zij als zijn kind altijd op nummer één stond, wil Lola in haar designs voortzetten en ook aan haar eigen kinderen doorgeven. “Deze collectie is de ultieme manier om mijn vader te eren, niet alleen zijn opvallende en originele teksten en kunsten, maar met zijn levensstijl als inspiratiebron.” 

Brood is verkrijgbaar via Lola’s webshop. Alle items zijn unisex en zijn gemaakt van volledig organisch katoen. De sweaters, t-shirts en hoodies zijn verkrijgbaar in de maten XS tot en met XXL, en variëren tussen de €79 en €139. 

Win, win, win

Zie jij jezelf wel voor de dag komen in een hoodie van Lola Pop Brood? Snappen we. We mogen daarom 2 hoodies naar keuze weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Uit deze hoodies kun je kiezen:

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 10 januari 2023. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

 

Laatste nieuws

Zie ook