Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Thomas Berge en zijn Elianne hebben een zoon gekregen!

High Wine premiere Ticket to Paradise

Het kleine mannetje is geboren tijdens de kerstdagen, maar het stel deelt vandaag pas het heugelijke nieuws met de rest van de wereld. Met een ontzettend leuke foto erbij!

Saint

"Deze kerst ontvingen wij ons aller mooiste cadeau, onze zoon 🤍", begint Elianne Zweipfenning haar Instagram-post. Met direct daaronder de naam van de kleine man: Saint Ottink. Superleuk!

"Wij zijn zó onwijs dankbaar voor de geboorte van onze lieve, gezonde zoon Saint. Wat een geluk mogen wij ervaren", schrijft Elianne verder. "Ik had het echt nooit kunnen doen zonder mijn aller liefste man die geen moment van mijn zijde is geweken en me er echt door heen heeft geholpen met zijn liefde en kracht. Maar ook zeker mijn aller liefste verloskundige Loïs… wat voelde ik ons als team zeg.. Zó magisch, zo’n kracht samen en zo’n vertrouwen.. ik wil nooit meer anders!"

'Warme winter'

Saint kwam dus al op tweede kerstdag ter wereld. En als we het bericht van de kersverse moeder mogen geloven, is alles goed verlopen, mede dankzij Thomas en de verloskundige. Elianne: "We hebben nu al een week heel rustig mogen genieten van ons klein wonder. (...) Onbeschrijflijk hoe warm de winter kan zijn."

Grote broer

Het is trouwens de tweede keer dat Thomas Berge vader is geworden. Uit een eerdere relatie met zijn ex-vriendin Myrthe heeft hij namelijk al een zoontje: Jack. Het inmiddels 9-jarige ventje wordt vast een hele goede grote broer!

Congrats, Thomas en Elianne!

Bron: Shownieuws, Instagram Elianne | Beeld: BrunoPress/Arjo Frank/Brunopress.nl