Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's grote jaarhoroscoop: dit heeft 2023 voor Tweelingen in petto

Dit kun je komend jaar verwachten.

Always Be My Maybe

Nieuwe baan, of misschien wel een nieuwe relatie? Dit hebben de sterren komend jaar voor de Tweelingen in petto.

Tweelingen - 21 mei t/m 21 juni

Liefde & sex: Tot maart 2023 kan het er turbulent aan toe gaan tussen jou en je lover. Issues die nog niet uitgesproken zijn, komen aan de oppervlakte. Je kunt niet anders dan dit aangaan en hoe sneller je dit doet, hoe beter. Het komt je sex- en liefdesleven alleen maar ten goede. Als single ziet het er meteen al in januari fantastisch uit. Zelfs wanneer je niet echt op zoek bent, word je verrast door een intense aantrekking. Met vurige planeet Mars in je teken, is het meteen heet tussen de lakens.

Happiness: Het is voor jou dit jaar belangrijk dat je zelf in actie komt. Ben je met iets of iemand niet happy, laat het dan niet op z’n beloop. Bedenk wat je wel graag wilt en zorg dat het gebeurt. Alles wat je gelukkig maakt, zou in 2023 voorrang moeten krijgen. Het is belangrijk om met alles te kunnen dealen wat dit jaar op je pad komt.

Health: Rond maart maakt planeet Mars een lastig aspect met planeet Neptunus en dat kan voor vermoeidheid zorgen. Vanaf dan kun je ook sneller ontmoedigd zijn en minder gemotiveerd. Dat is jouw teken om het rustiger aan te doen. Push jezelf minder en leg vooral de lat niet te hoog. Besteed meer tijd aan zaken en mensen die je een goed gevoel geven, dan trek je jezelf door deze periodes heen.

Carrière: De eerste maanden van 2023 zijn hectisch en onzeker. Je weet niet goed waar je aan toe bent. Dat zorgt voor stress en vermoeidheid. Zorg in het voorjaar voor zelfreflectie. Ontdek voor jezelf waar jij naartoe wilt groeien. Een andere baan? Voor jezelf beginnen? Voel waar jij naar verlangt en maak dan concrete plannen. Het najaar geeft je dat laatste duwtje in de rug om hier een succes van te maken.

Geluksdag: 14 september

Ongeluksdag: 17 maart

Tekst: Esther van Heerebeek - Het 12e Huis | Beeld: Netflix (Ed Araquel), Always Be My Maybe