Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Flemming blikt terug: ‘Nog nooit zo gelukkig gevoeld’

De zanger vindt zijn succes soms nog onwerkelijk.

Buma Awards 2022 Rode Loper

De Brabantse singer-songwriter Flemming Viguurs had een jaar vol met highligts. Hij scoorde met zijn hits Amsterdam en Zij Wil Mij, en stond ook nog eens in de top 10 meest beluisterde artiesten van Nederland op Spotify! In een gesprek met RTL Boulevard blikt de zanger terug op afgelopen jaar.

Succesvol jaar

Precies een jaar geleden kwam het nummer Zij Wil Mij uit. Na het succes van zijn eerste single, Amsterdam, vond Flemming het best wel spannend om deze single te releasen. "Ik vond Zij Wil Mij wel het engste, want iedereen kan wel een hit hebben, maar om echt door te pakken is wel lastig", legt hij uit.

Onwerkelijk

Ook kan Flemming zijn succes van afgelopen jaar nog niet helemaal beseffen: "Voor mijn gevoel ben ik nog steeds Flemming uit Den Bosch die met muziek bezig is, en helemaal niet Flemming de BN'er die in een keer heel veel mensen kennen. Dat maakt het wel heel erg lachen, maar ook wel soms een beetje onwerkelijk."

Toekomst

"Eigenlijk kan ik nu wel echt zeggen dat ik me nog nooit zo gelukkig heb gevoeld dan dat ik nu echt ben", concludeert de singer-songwriter bij RTL Boulevard. Flemming is in ieder geval nog niet van plan om te stoppen met zijn muzikale carrière, want op de vraag waar hij zichzelf ziet over een jaar heeft hij namelijk maar een antwoord: "een eerste nummer 1-hit. Dat is wel de droom." Wij hebben er alle vertrouwen in dat die droom in vervulling al gaan!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress