Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Donny Roelvink blikt emotioneel terug op Special Forces VIPS

'Met een brok in mijn keel en een traan over mijn wang schrijf ik dit bericht.'

Donny Roelvink, Kaj Gorgels en Mark Schaaf waren letterlijk én figuurlijk the last man standing tijdens de finale van Special Forces VIPS. Na een loodzwaar traject hebben de drie mannen het weten te schoppen tot de eindstreep. Op Instagram blikt Donny emotioneel terug op de finale.

Emotioneel

"Met een brok in mijn keel en een traan over mijn wang schrijf ik dit bericht, want was dit een ongelofelijk magisch avontuur", begint Donny zijn bericht. "Nooit had ik van te voren kunnen bedenken dat dit programma (wat eigenlijk geen programma is) mijn leven zo had kunnen veranderen."

Teelbalkanker

"De eindspeech van staf lid Eric komt natuurlijk even extra hard aan binnen door de hele situatie waar ik momenteel in verkeer", vervolgt hij. De 25-jarige liet vorige week weten dat er bij hem teelbalkanker is gediagnosticeerd. "Diezelfde speech (die ik dus op beeld heb) zie ik als een vereeuwigde batterij die ik elk moment dat ik het zwaar heb in mijn leven er weer bij kan pakken om mezelf op te laden." Daarnaast bedankt hij de staf voor de 'glasheldere spiegel' die ze hem hebben voorgehouden.

Kaj & Mark

"Ik zou zoveel kunnen zeggen maar ik kan gewoon niet in woorden omschrijven hoe bijzonder dit avontuur voor mij is geweest. Pijn, verdriet, vreugde, boosheid, echt elke emotie is daar op een ongekend level naar boven gekomen", vervolgt hij zijn bericht. Naast dat hij ook Videoland bedankte voor het avontuur, bedankt hij vooral zijn maatjes Kaj en Mark. "Alleen zij zullen 'echt' begrijpen wat dit voor een ongekend avontuur was en ik heb jullie voor altijd in mijn hart zitten."

Bron: Instagram | Beeld: Shotsbysud

Geen categorie
  • Donny Roelvink