Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Netflix onthult: 'Ferry komt terug en hij komt niet alleen'

We kunnen niet wachten!

Na het grote succes van de Netflix-serie Undercover en de film 'Ferry', wist het personage Ferry Bouman iedereens hart toch wel een beetje te veroveren. En goed nieuws want Ferry Bouman komt terug, met zijn eigen serie! Netflix kondigde dit ge-wel-dige nieuws afgelopen maandagmiddag aan. Dat wordt bingen!

Ferry: de serie

'Ferry: de serie', zo gaat de nieuwe serie over het leven van Ferry Bouman heten. Op een geniale manier maakt Frank Lammers – de acteur die Ferry speelt – zelf bekend dat zijn personage terugkeert op Netflix. Door middel van een viraal TikTok-dansje kruipt Frank weer in de rol van Ferry en kondigt aan dat hij terugkomt. Maar... Niet alleen! Want in de video zien we natuurlijk een aantal terugkerende namen, maar óók nieuwe namen.

Personages

Natuurlijk is het logisch dat Frank de rol van Ferry speelt, en dat Elise Schaap de rol van Daniëlle speelt. De twee zijn immers niets zonder elkaar. Al eerder is er bevestigd dat Monic Hendrickx in de rol van Claudia, de zus van de grote drugsbaas, gaat kruipen en dat Raymond Thiry opnieuw Ferry's rechterhand John gaat spelen. Ook gaan we Tim Haars weer zien als Remco en komt 'de kok' a.k.a. de drugsverslaafde Lars – gespeeld door Yannick van de Velde – ook weer terug.

En hoewel we de sommige namen herkennen, worden er ook een aantal nieuwe namen onthuld. Zo zien we dat Tygo Gernandt ook te zien gaat zijn in de serie. Tygo gaat Ricardo spelen, een lid van de motorbende waar Ferry zaken mee doet.

Jonger

In de serie gaan we zien hoe Ferry als beginnend xtc-producent voet aan de grond krijgt in de Brabantse onderwereld. Zo gaat hij de strijd aan met drugsbaron Arie Tack en probeert hij de beruchte motorbende te veroveren. Goed om te weten is dat Ferry: de serie zich afspeelt vóór de serie Undercover. Hierdoor moest Frank een aantal jaren jonger worden gemaakt. Aha!

Bron: Netflix, RTL Boulevard | Beeld: Instagram, Undercover