Yes! Undercover-film Ferry staat nu op Netflix

Vanavond maar meteen kijken!

We hebben er even op moeten wachten, maar het is nu eindelijk zover! Sinds vandaag staat de langverwachte Netflix-film Ferry op Netflix.

Ferry

De Netflix-film Ferry is een prequel van de succesvolle serie Undercover en vertelt de backstory van Nederlands favoriete Brabander Frank Lammers aka Ferry Bouman en zijn Daan (Elise Schaap). “Je krijgt te zien hoe het allemaal begon met Ferry, maar ook hoe Daniëlle in zijn leven kwam”, vertelde Elise onlangs over de film aan Grazia.

“Zij is iemand die haar eigen ellende probeert te verdoezelen met haar eeuwige glimlach. Daaronder schuilt een eenzaam wezen, dat een veilige haven zoekt. Voor haar is dat Ferry, hij is haar rots in de branding. Ironisch natuurlijk, want de wereld waarin Ferry zich begeeft, is allesbehalve veilig.”

Nieuwe gezichten

Naast Elise en Frank zijn er ook een aantal nieuwe gezichten in de film te zien. Zo maken we kennis met de zus van Ferry, Claudia, die gespeeld wordt door Penoza-actrice Monic Hendrickx. En leren we Brink (Huub Stapel), de machtige hasjbaron, kennen.

Ferry is nu te zien op Netflix!

Beeld: Netflix

Laatste nieuws