Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations René en Annebel delen verdrietig nieuws en spreken kerstwens uit

'2022 was een mooi jaar met veel positiviteit', aldus de realityster.

De feestdagen staan voor de deur en over een kleine twee weken gaan we met z'n allen het nieuwe jaar in. Op de dagen voor kerst blikken we vaak terug op het afgelopen jaar en bedenken we weer wat onze goede voornemens in het volgende jaar gaan zijn, zo ook Temptations René en Annebel.

Positief jaar

Met een aantal prachtige kerstfoto's van het verliefde koppel en hun twee trouwe viervoeters, deelt René op zijn Instagram-account een samenvatting van het afgelopen jaar. "Ik wil al mijn volgers fijne kerstdagen wensen 🎄❤️", begint hij zijn bericht. "2022 was een mooi jaar met veel positiviteit. Ik heb mooie dingen mee mogen maken samen met Annebel 🖤." Natuurlijk haalt realityster ook Temptation Island erbij. "Zo zijn we voor het eerst op TV geweest wat een ontzettend mooie ervaring was. Het opende nieuwe deuren, bracht ons in contact met nieuwe mensen en kansen ✨."

Slecht nieuws

En hoewel het jaar voor de twee in het teken stond van positiviteit, sluiten ze het jaar helaas toch wat minder positief af. "Helaas hebben we afgelopen weekend slecht nieuws gehad, een dierbaar familielid is plotseling overleden waarvan wij veel verdriet hebben en komende week afscheid van moeten nemen", deelt René. En door deze nare gebeurtenis binnen zijn familie wil de realityster zijn volgers graag een kerstwens meegeven. "Geld en een auto zijn leuk, maar het belangrijkste zijn de mensen en de liefde om je heen. Dit is iets wat je niet kan kopen en waar je zuinig op moet zijn."

"Geniet de komende dagen met je vrienden en familie. Elke dag kan zomaar de laatste zijn. Een positieve mindset gaat je door elke situatie helpen donkere dagen duren niet voor altijd ❤️ MERRY CHRISTMAS⭐️", sluit René zijn bericht af.

Opa

Op Instagram komt Annebel terug op de post van haar vriend. "Ik wist niet zo goed of ik dit wel moest posten, maar het voelt niet eerlijk als ik er niets over zeg", begint ze in haar Instagram-stories, waar een foto van Annebel's opa zien. "Ik had vorige week deze foto van mijn opa gepost met de boodschap, kijk om naar je dierbaren. Helaas is mijn opa afgelopen weekend overleden... dit kom echt als een klap", vervolgt ze.

"De manier waarop hij is overleden is verschrikkelijk, hij is namelijk uitgegleden doordat het zo glad was, en in het water gevallen naast zijn boot. Ik zal jullie de details besparen maar wat ik wil zeggen is: aub... Spendeer tijd aan de mensen om wie je geeft want voor je het weet zijn ze er niet meer. Ik ben blij dat ik nog een hele gezellige dag met hem heb gehad vorige week. Ik had er nog veel meer met hem willen spenderen... Ik hou van mijn lieve opaatje, ouwe piraat", sluit ze haar bericht af. Heel veel sterkte de aankomende tijd Annebel en René!

Bron: Instagram (@rene.spoelstra) | Beeld: Instagram (@rene.spoelstra), Brunopress