Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ahw! Rihanna showt voor het eerst haar zoontje

Wat een cutie!

Rihanna is in mei 2022 bevallen van haar zoontje die ze samen met rapper A$AP Rocky verwelkomde. Tot kort lieten de twee niet veel kwijt over hun kleine spruit, maar gisteravond deelde de zangeres op TikTok een video waar we haar baby op konden bewonderen. Enne, wat lijkt hij veel op haar!

Kennismaking

Rihanna had tot vandaag nog nooit iets gepost op haar Tiktok-account, but she came with a bang! Haar TikTok-debuut was namelijk ook meteen een kennismaking met haar kleine spruit. Zo plaatste ze een aantal video's en foto's van haar baby.

Glimlach

In de video zien we dat haar kleine in een autostoeltje zit met een glimlach op z'n gezichtje. Cute! Hij maakt daarbij wat schattige geluidjes, waarbij we z'n trotse moeder op de achtergrond horen genieten. "Wil je mama's telefoon vastpakken?", vraagt ze aan hem. Een grote glimlach is daarop zijn antwoord. Ahw!

@rihannahacked♬ original sound - Rihanna

Geweldige moeder

Nadat de zoon van Rihanna en A$AP Rocky werd geboren, brachten de twee privé veel tijd door met hun kindje. Destijds liet een bron weten aan People dat het 'goed gaat met Rihanna'. "Ze zijn erg opgewonden om ouders te zijn. Rihanna is een geweldige moeder." En dat geloven we maar al te graag!

Bron: Elle | Beeld: TikTok, Brunopress