Omg: Rihanna komt na zes jaar met nieuwe muziek

RiRi is back!

Het is alweer zes jaar geleden dat Rihanna haar laatste album uitbracht. We horen al tijden lang geruchten over nieuwe muziek, maar nu lijkt die er ook echt te komen. Verschillende Amerikaanse media hebben nu namelijk aangekondigd dat de zangeres vrijdag een nieuwe single uitbrengt. We can’t wait!

Onderdeel van een soundtrack

Marvel Studios heeft een video op Instagram geplaatst waarin ze de nieuwe film Black Panther: Wakanda Forever teasen. We zien daarin hoe de titel van de film langzaam in alleen een letter ‘R’ verandert en er komt een datum in beeld: 28 oktober 2022. Dat is overmorgen al! De single van Rihanna zal naar verluidt onderdeel zijn van de soundtrack, wat dus betekent dat we vrijdag nieuwe muziek van de zangeres gaan horen.

Terug naar de muzikale roots

Zes jaar geleden bracht Rihanna haar laatste album Anti uit. Haar laatste single, Lemon, dateert van 2017. In 2020 was ze ook nog kort te horen op een nummer, namelijk Believe it van PartyNextDoor. We hebben haar de afgelopen jaren wel geregeld in het nieuws voorbij zien komen, onder andere vanwege haar merk Fenty Beauty en vanwege haar zwangerschap. Nu zullen we haar dus eindelijk weer in haar natural habitat zien en horen.

Super Bowl

Het is niet het enige goede Rihanna-nieuws op muziekgebied. Onlangs werd namelijk ook al bekendgemaakt dat de zangeres de pauzeshow van de Super Bowl zal gaan verzorgen, in februari volgend jaar. Het lijkt er dus op dat ze echt weer back in (music) business is!

Bron: Weekend, Cosmopolitan | Beeld: BrunoPress, Instagram Marvel Entertainment

Laatste nieuws