Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dave Roelvink steekt broer Donny hart onder de riem: 'Jij komt sterker terug dan ooit'

Gisteren deelde Donny Roelvink vanuit een ziekenhuisbed dat hij gediagnostiseerd is met teelbalkanker.

Boekpresentatie Dries Roelvink

Het had een mooie dag moeten worden voor Donny Roelvink, hij is vandaag namelijk jarig. Maar in plaats van feest vieren, moet hij herstellen van een heftige operatie. Broer Dave steekt zijn broer daarom een hart onder de riem.

Verjaardag

Eerder deze week werd Donny met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Hij bleek teelbalkanker te hebben en moest meteen geopereerd worden. En hoewel hij veel heftige dingen aan zijn hoofd heeft, wil Dave toch even stilstaan bij de verjaardag van zijn broertje. Donny is vandaag namelijk 25 jaar geworden.

"Happy bday gabber ❤️ Trots dat ik je me broer mag noemen ", begint Dave zijn bericht op Instagram. Ook refereert hij in zijn bericht aan de ziekte van zijn broer. "Jij komt sterker terug dan ooit 100% 💪🏻❤️" 

Diagnose

Vanuit het ziekenhuisbed deelde Donny gisteravond op Instagram dat hij teelbalkanker heeft. “15 december. Een dag die vol stond in het teken van “positiviteit”. De kerstboom optuigen, een leuke avond tegemoet met optredens van mijn vader en om de 5 minuten overspoeld worden met honderden mooie berichten over aflevering 7 van Special Forces”, liet hij weten hij. “En dan hoor je opeens dat je teelbalkanker hebt…”

Nadat Donny te horen kreeg dat hij teelbalkanker heeft, moest hij meteen onder het mes. “Binnen 24 uur een plan van aanpak maken en nu lig ik hier. Na het horen van een positieve CT-scan uitslag (waar gelukkig geen verdere uitzaaiingen waren te zien) ben ik gelijk onder het mes gegaan”, vervolgt hij. Gelukkig is de operatie goed verlopen. “En het enige wat we nu nog moeten afwachten, is de test van de tumor of er eventueel na-behandelingen zullen komen. Maar ook hier sta ik met een positieve gedachten in.”

Bron: Instagram Dave Roelvink, Instagram Donny Roelvink | Beeld: BrunoPress, Instagram Dave Roelvink

Showbizz
  • AMSTERDAM, 15-11-2021 ,La Brochette Boekpresentatie DRIES - Dries Roelvink in La Brochette, Amsterdam. FOTO: Patrick van Emst Op de foto: Donny Roelvink en Dave Roelvink