Zien: dit is de teaser van The Real Housewives of Amsterdam

We hebben er zin in!

In juni werd bekend dat er een Nederlandse versie van The Real Housewives op Videoland zou verschijnen, namelijk The Real Housewives of Amsterdam. We krijgen een kijkje in de jetsetlevens van Cherry-Ann, Djamila, Hella, Kimmylien, Maria, Sheila en Susanna. Na de bekendmaking van de officiële release date is nu ook de teaser verschenen. We can’t wait!

Eindelijk ook in Nederland

We hebben de afgelopen jaren kunnen genieten van de glamoureuze levens van de real housewives van New York City, Orange County, Atlanta, Miami, Dallas en Beverly Hills. We konden zien hoe de vrouwen hun gezinsleven combineerden met hun drukke vriendschappen en lucratieve business adventures. Dit jaar strijkt het succesprogramma ook eindelijk in ons eigen land neer. Op Instagram maakte Videoland onlangs namelijk bekend dat we vanaf 24 november kunnen genieten van The Real Housewives of Amsterdam. Heel exciting!

Korte teaser

In het programma volgen we zeven ondernemende en succesvolle dames uit de Amsterdamse high society. Ze nemen ons mee in hun leven, waarin ze niet alleen mét, maar ook óver elkaar praten. Het levert soms verhitte discussies op. De teaser is nu vrijgegeven en die belooft veel goeds. Living for the drama! Bekijk hem hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Even voorstellen

De teaser geeft ons al wel een beetje een beeld, maar een extra introductie is natuurlijk nooit verkeerd. Wij stellen de zeven Amsterdam housewives kort aan je voor:

Hella Huizinga (39) is wedding & event designer. Ze organiseert sinds 2008 de meest extravagante bruiloften, zakelijke evenementen, babyshowers en kinderfeestjes. In de loop der jaren heeft ze een bekende klantenkring weten op te bouwen. Ook is ze al dertien jaar samen met haar man Daniel. Maar ondanks haar business, is ze zelf (nog) niet getrouwd.

Djamila Celina (leeftijd onbekend) is een echte TikTok queen. Ze valt behoorlijk op met haar kroon en roze haar. Ze is drie jaar op rij verkozen tot World’s Sexiest Female DJ. Ook werkt ze als creatief directeur bij het stoffenbedrijf van haar man Johannes. Samen met hem woont ze afwisselend op Mallorca en op de Dam.

Maria Tailor (39) heeft een eigen kledingmerk en timmert daarmee hard aan de weg. Ze is regelmatig in Portugal te vinden, waar de kleding wordt gemaakt. Ook is ze druk in de weer met haar twee kindjes. Sinds kort was ze weer klaar om te daten, en met succes: ze is tot over haar oren verliefd.

Kimmylien Nguyen (43) omschrijft zichzelf als een echte business tiger. Ze richtte twintig jaar geleden het bedrijf Universal Nails op, dat inmiddels zeven vestigingen heeft. Ook runt ze een restaurant en een food concept store. Ze heeft vijf kinderen en brengt naast haar werk het liefst zoveel mogelijk tijd met haar gezin en haar ouders door.

Cherry-Ann Person (35) is afgestudeerd als juriste en investeert met haar broer in vastgoed. Daar begon ze jong mee: op haar drieëntwintigste kocht ze haar eerste investeringsobject. Ze woont samen met haar man Roland en hun hondje Gaïa en is onlangs bevallen van haar eerste kindje.

Sheila Bergeik (49) is eigenaresse van Cupping Aesthetics, het grootste opleidings- en behandelinstituut in ons land als het op Chinese cupping aankomt. Ze mag zich met recht the cupping queen noemen. Ze is al achttien jaar samen met haar man Erwin en heeft drie kinderen met hem.

Susanna Klibansky (38) is zakenpartner en art dealer binnen het kunstimperium van haar zwager, Josep Klibansky. Naast een passie voor kunst is ze erg gedreven als het op make-up en fashion aankomt. Ze is al eenentwintig jaar samen met haar man Louis, met wie ze twee dochters heeft.

Zeven totaal verschillende dames bij elkaar, dat belooft wat! Wij gaan eind november zeker kijken, jij ook?

Bron en beeld: Videoland

Laatste nieuws