Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Vedder & Vedder opent tijdelijke Christmas giftshop

The place to be voor al je (gepersonaliseerde) kerstcadeaus!

Masters Expo 2022 VIP day

Wil jij helemaal in de kerststemming komen en ben je ook nog op zoek naar leuke cadeaus voor onder de boom? Dan is Amsterdam dit weekend the place to be. Daar opent Vedder & Vedder namelijk een pop-up store, waar je onder meer sieraden kunt laten personaliseren. Christmas vibes gegarandeerd!

Vedder & Vedder

De tweelingzussen Anne en Esther Vedder timmeren hard aan de weg met hun sieradenmerk Vedder & Vedder. De ondernemende zussen werken inmiddels zelfs samen met grote namen als Sylvie Meis, Rita Ora en Romee Strijd. Daarnaast kun je het merk natuurlijk kennen van de gepersonaliseerde sieraden. En laat dat nu net een ontzettend leuk cadeau zijn voor de feestdagen!

Christmas giftshop

Je kunt de prachtige sieraden van Vedder & Vedder natuurlijk online shoppen, maar nóg leuker is het om alles in real life te bekijken. Dat dachten Anne en Esther ook, en daarom openen ze vandaag een tijdelijke Christmas giftshop in Amsterdam. In de winkel kun je onder meer de nieuwe kerstoorbellen scoren, op je gemak de birthstone ringen passen of de festive Whitney woven laten personaliseren. Ook kun je de nieuwe jazzy jewelbox live in de winkel laten personaliseren. Sounds good! 

Gepersonaliseerd cadeau

Ben je nog op zoek naar een persoonlijk cadeau voor je geliefden deze kerst? Dan moet je dit weekend zeker een bezoekje brengen aan de Christmas giftshop van Vedder & Vedder. Want wat is er leuker dan een gepersonaliseerd cadeau, met initialen in bijvoorbeeld een ring, ketting of armband? Bovendien krijg je bij besteding boven de €150 een gepersonaliseerde cardholder cadeau.

Je vindt de pop-up store van Vedder & Vedder van 15 - 18 december aan de Herenstraat 12 in Amsterdam. De opening is vanmiddag om 17.00 uur. 

Beeld: Vedder & Vedder 

Lifestyle
  • 11-12-12022, Amsterdam, NLD. Masters Expo VIP day. Fotograaf: BrunoPress/David Heukers