Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Esther en Anne Vedder lanceren The Selfmade Project en halen Amerikaanse celebrity coach naar Nederland

'For those that want to step up their game.'

Zusjes Anne en Esther Vedder zijn de succesvolle ondernemers achter het megapopulaire sieradenmerk Vedder & Vedder. De ondernemende tweeling timmert al erg lang aan de weg en heeft zo grote samenwerkingen mogen verwezenlijken met onder andere Rita Ora, Sylvie Meis en Romee Strijd. Nu willen de zusjes hun eigen succesverhaal delen met iedereen die ook het maximale uit zichzelf wil halen door The Selfmade Project te lanceren. En dan óók nog eens met een hele bijzonder special guest.

The Selfmade Project

Anne en Esther Vedder – de geniale breinen achter Vedder & Vedder – lanceren op 13 en 14 januari 2023 het allereerste Selfmade Project in Nederland. Dit project is bedoeld voor iedereen die het maximale uit zichzelf wil halen. Zo vinden zij het belangrijk dat mensen in zichzelf moeten blijven geloven en dat ze hun passie moeten volgen, net als de zusjes Vedder.

"Toen wij begonnen met ondernemen, was er niemand die wij als voorbeeld konden nemen, of die ons aanspoorde om juist in onszelf te geloven, ongeacht afkomst of netwerk, niet op te geven en om vooral je passie te volgen", laten de zusjes weten. "Dit was voor ons de doorslag om JA tegen Videoland te zeggen. Als we maar een paar mensen konden meegeven in jezelf te geloven en je passie te volgen, fouten te zien als leermomenten." De twee waren voor The Selfmade Project al erg bezig met het inspireren van andere mensen door hun verhaal te vertellen. Zo hebben ze een eigen podcast en schitterden ze met hun eigen docu-serie op Videoland.

Stoomcursus

In Amerika lanceerde Amerikaanse celebrity coach Ricky Blair in 2021 Platform 7, een platform voor iedereen die ambities of dromen heeft en om hen zo te helpen in de weg naar het succes. "In plaats van op het pad van rijkdom en materiaal succes te blijven, wilde ik mijn dromen nastreven om de verloren, verwarde, ondernemende en ambitieuze mensen de lessen en onderwerpen te leren die wij allemaal hadden moeten leren", aldus Blair in gesprek met Forbes US Magazine.

Omdat Ricky Blair een groot voorbeeld is geweest voor velen, hebben Anne en Esther de bekende celebrity coach gestrikt voor een stoomcursus van zijn normaal 10 weken durende cursus. Naast de stoomcursus van Ricky Blair vertellen de zusjes zelf ook hun persoonlijke Vedder & Vedder verhaal en beantwoorden ze live vragen in de vorm van een leuke Q&A. "Ons doel is om een groep gelijkstemde, ambitieuze, gedreven, ondernemende mensen samen te brengen aan het begin van een nieuw jaar. We hopen hen te helpen een frisse kijk te krijgen binnen hun carrière en/of levensdoelen voor 2023 en hen te inspireren om de doelen die ze stellen te manifesteren en te creëren!", aldus Anne, Esther en Ricky.

Geen uitblinkers

De zusjes Vedder vonden naar eigen zeggen dat ze geen uitblinkers waren op school, in geen enkel vak, maar ze deelden wel de gezamenlijke passie voor sieraden. Door hun gezamenlijke passie vonden zij hét unieke concept van gepersonaliseerde sieraden en wisten de boel eens flink op te schudden. Zij waren de eersten die het succesvolle e-commerce sieradenmerk Vedder & Vedder opstartten toen nog niemand gouden of zilveren sieraden online verkocht. Ze werden destijds voor gek verklaard, maar hebben inmiddels zeventig man personeel, verkopen ze wereldwijd en ontwerpen ze zelfs collecties voor celebs. Ook Ricky was geen uitblinker op school en was op zijn zeventiende een drop out. Toch werd hij op zijn 26ste multi miljonair om de toentertijd ouderwetse vastgoedmarkt eens goed te disrupten. En met succes!

Tickets

Op 13 en 14 januari openen de deuren van Fosbury en Sons in Amsterdam vanaf 10.00 - 17.00 voor het Selfmade Project. De dag zal beginnen met een heerlijk ontbijt, vervolgt door een stoomcursus van Ricky Blair, dan volgt een real life story van Anne en Esther met daarop aansluitend een Q&A, een lunch en als afsluiting een borrel. Ben jij net zo excited als ons? De tickets zijn nu verkrijgbaar via Eventbrite.

Beeld: Vedder & Vedder