Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prince Charmings Jakop doet boekje open over liefdesleven

Is hij op dit moment single?

In het tweede seizoen van Prince Charming vielen de knappe Chris en Jakop als een blok voor elkaar. Chris koos Jakop dan ook in de finale, maar na de opnames bleek dat het toch niks was geworden tussen de twee. Jakop kreeg kort daarna al een nieuwe lover, maar ook dat is weer voorbij. In gesprek met Love & Reality vertelt hij nu hoe het met hem gaat.

Band met Chris

Jakop heeft een roerig jaar achter de rug, maar ondanks dat gaat het toch heel goed met hem. "Ik ben heel erg blij dat ik kan zeggen dat het oprecht goed met me gaat”, zegt Jakop. "Meedoen aan een realityprogramma blijft een unieke, intense en bovenal geweldige ervaring. Ik had nooit verwacht middels een datingshow zo dicht bij een liefdesmatch te zitten als met Chris. Het was erg verdrietig dat het er niet in zat, maar wel de juiste beslissing. Gelukkig spreken we elkaar zo nu en dan op normale voet.”

Single

Na de opnames liep Jakop al snel een nieuwe man tegen het lijf, namelijk Bas. "Ik kende hem al, maar nadat we elkaar spontaan zijn tegengekomen op het fietspad bij het centraal station sprong er wat over. Dat smaakte naar meer. We hebben best een tijdje gedate, zijn met elkaar op wintersport gegaan en hebben drie weken getourd door Italië. Ondanks dat we ontzettend fijne momenten hebben gehad hebben we ervoor gekozen om vrienden te blijven. Op dit moment ben ik single.”

Jakop vertelde dat hij Chris nog af en toe spreekt, maar hoe zit het met de andere kandidaten? “Met Scott hang ik bijna dagelijks aan de telefoon. We zijn fervent Facetimers. Facetimen samen kan op elk moment. In de auto, onder de douche of voordat we gaan slapen. Ik heb geholpen met de verbouwing van zijn nieuwe zaak, de Pizzabakkers in Den Haag om hem vervolgens twee daagjes te helpen in de bediening", vertelt hij aan Love & Reality. "Daarnaast zie en spreek ik Marcel en Julien. Zo help ik Marcel bijvoorbeeld aankomend weekend verhuizen! Verder gaan we bijvoorbeeld samen naar premières, een feestje of drinken een wijntje." Aahw!

Bron: Love & Reality | Beeld: Videoland, RTL