Zien: Prince Charmings Jakop heeft een nieuwe liefde

Love is in the air!

Lees ook

Hij wist het hart van Prince Charmings Chris te veroveren, maar koos er toch voor om geen relatie met hem aan te gaan. De knappe Jakop voelde dat er iets ontbrak tussen de twee, dus zette een punt achter de relatieOf Jakop nu nog steeds single is? Absolutely not.

Nieuwe liefde

We moesten allemaal een traantje wegpinken tijdens de reünieaflevering van Prince Charming, waarin Chris en Jakop vertelden dat een relatie tussen de twee er niet in zat. Ondanks dat de twee een leuke tijd hadden samen, sprong de vonk volgens Jakop niet echt over. Inmiddels zijn we alweer maanden verder, en lijkt Jakop die spark bij een andere man gevonden te hebben. Jakop heeft een nieuwe liefde!

Samen op de rode loper

Het was Shownieuws die het kersverse koppel tijdens de première van The Lost City spotte. “We zijn al een tijdje aan het daten”, vertelt Jakop aan Shownieuws. “We zijn elkaar spontaan tegengekomen op het fietspad bij Centraal Station. En al geloof ik niet in toeval, het had zo moeten zijn denk ik”, stelt hij met een big smile. De Prince Charming-deelnemer stelt vervolgens dat hij en zijn nieuwe liefde Bas het hartstikke leuk hebben samen.

Geen onbekende

Elkaar spontaan tegenkomen op het fietspad, dat klinkt wel als een romantische filmscène. Maar hoe raakten de twee eigenlijk aan de praat? “We kennen elkaar al van drie jaar geleden van feestjes en dezelfde vriendengroep”, stelt Jakop. Van een officiële relatie is er nog geen sprake, aangezien de twee het naar eigen zeggen rustig aandoen. “We zijn het een beetje aan het uitzoeken, we doen het rustig aan”, stelt Bas. Awh!

Bron: Shownieuws | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws

Zie ook