Winning Wednesday: 2x een Holiday-set van FOREO

Doe mee en maak kans!

It’s Wednesday! Oftewel: Winning Wednesday. Dit keer mogen we 2x een Holiday-set van FOREO weggeven! 

FOREO

FOREO is een Zweeds skintechmerk dat bekendstaat om zijn fijne gezichtsbehandelingen die je thuis kunt uitvoeren. FOREO heeft diverse lijnen met beauty-apparaten en laat een paar van die lijnen terugkomen in prachtige Holiday-sets!

LUNA mini 2 + UFO mini 2 set 

Deze Holiday-set bestaat uit huidverzorgingsproducten op u tegen te zeggen. Om te beginnen met de LUNA mini 3. Deze ultra-hygiënische siliconen, dubbelzijdige borstel is geschikt voor alle huidtypes en het is klinisch bewezen dat-ie 99.5% van de onzuiverheden in slechts één minuut verwijdert! 

FOREO_LUNAmini3_Magenta_Front_Transparent
LUNA mini 3 – €179

De UFO mini 2 zit ook in de Holiday-set. De apparaten uit de UFO-range staan bekend om het aanbrengen van gezichtsmaskers. En dat is niet zo gek als je bedenkt dat de UFO mini 2 het vochtgehalte van de huid met 126% verhoogt in slechts 90 seconden! Daarnaast vermindert deze tool rimpels in slechts zeven dagen tijd. 

FOREO
UFO mini 2 – €99

Ook bevat deze set de Micro-Foam Cleanser om onzuiverheden uit de poriën te verwijderen. Love!

LUNA mini 3 + UFO mini 2 Set – €249

BEAR mini + UFO mini 2 Set

Ook de tweede Holiday-set is behoorlijk indrukwekkend. Zo bevat de set onder meer de BEAR mini die je een mini facelift geeft. De BEAR mini traint de spieren van het gezicht in de hals voor een gelift effect. De BEAR is ’s werelds eerste FDA-goedgekeurde medische microstroom apparaat met Anti-Shock System, waarvan klinisch is bewezen dat het diepe rimpels en fijne lijntjes aanzienlijk verbetert. Daarnaast verbetert het de stevigheid en elasticiteit van de huid in slechts één week. Hoe vet! 

FOREO_BEAR mini_PINK_LOGO kopie
BEAR mini – €219

Ook zit er in deze set de UFO mini 2, die we hierboven ook al omschreven. Gebruik de UFO mini 2 met een oplichtend GLOW Addict UFO Activated Mask essence voor een natural glow. FOREO

UFO mini 2 – €99Beide apparaten en mask zitten in de tweede Holiday-set:

BEAR mini + UFO mini 2 Set – €299

Win, win, win

Wil jij kans maken op één van de bovengenoemde sets? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 20 december 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

 

Laatste nieuws