Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la! Tony Junior heeft een nieuwe vriendin

'Found her.'

Hoewel hij na zijn Bachelor-avontuur toch niet de liefde wist te vinden, is DJ Tony Junior eindelijk weer gelukkig in de liefde. Op zijn Instagram laat hij weten de ware te hebben gevonden.

Nieuwe liefde

De dame die het hart wist te veroveren van de DJ is de knappe Marjolijn Berntse. En hoewel het Instagram-account van de beauty op privé staat, kunnen we uit haar bio halen dat ze een televisie- en content creative is, de mastertitel Master of Science in de pocket heeft én eigenaresse is van haar eigen browstudio! Tony heeft dus een échte beauty and the brains aan de haak geslagen.

Op Instagram deelt hij een reeks kiekjes met zijn nieuwe lover. Enne, dat de twee dol op elkaar zijn is duidelijk te zien. Zo worden er zelfs kusjes uitgedeeld op de foto's. "Found her❤️", schrijft Tony in de caption. Aahw!

Reacties

Ook Tony's volgers zijn blij voor hem. "Aaaawh zo fijn voor je Toon! ❤️❤️", reageert presentatrice Sylvana IJsselmuiden. "De reden waarom ik je nooit meer online zie.... 🥰", schrijft DJ Rascal. Anderen reageren met: "Keep her ❤️", "Zo leuk! 🌱🍀💚" en "Lekker stel! ❤️🔥❤️." Wij wensen de twee in ieder geval heel erg veel geluk!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Brunopress