Hilarisch: Tony Junior schittert in nieuwe Albert Heijn-reclame

Wait, what?!

Lees ook

Producer, dj, voormalig Bachelor én… acteur? Jawel, we hebben het over Tony Junior. De dj is terug op de Nederlandse buis. Ditmaal niet met een liefdeszoektocht: hij is namelijk te zien in een hilarische reclame van Albert Heijn.

Carrièreswitch

Op Instagram deelt Tony Junior regelmatig kiekjes van zijn turbulente leven. Van ritjes op zijn Harley-Davidson tot rondtoeren in zijn panterprint-auto en van het ene knotsgekke optreden naar het ander. Gisteren verraste de dj zijn volgers echter met een wel heel bijzondere carrièremove.

“Hahahaha mijn leven kan zo random zijn, maar heel erg trots op deze”, schrijft Tony Junior bij het reclamespotje. In de video zien we hoe Albert Heijn-actrice Randy Fokke een oogje heeft op de knappe dj en al helemaal voor zich ziet hoe de twee samen een maaltje koken. Can you blame her?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial)

Reacties

Binnen no time stromen de reacties op Tony’s nieuwe acteerklus binnen. “Geweldig”, “Fantastisch” en “Superleuke reclame”, klinkt het onder andere in de comments. Al geloven sommige volgers nog niet helemaal dat dit een echte reclame is. “Ik dacht dat dit deepfake was”, schrijft iemand. Een ander grapt: “Is dit serieus? Of voor de Albert Gein?”

Ook de online medewerkers van de Albert Heijn reageren natuurlijk gepast op het nieuwe spotje met Tony. “Het lekkerste (dans)plaatje van het moment”, aldus de supermarkt.

Bron: Instagram @tonyjuniorofficial | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook