Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Netflix geeft voorproefje nieuw seizoen YOU

Exciting!

We moeten nog twee maandjes wachten voordat we het langverwachte vierde seizoen van YOU op Netflix kunnen bingen. Maar Netflix laat ons niet in de koude kleren zitten, want gisteren deelde de streamingdienst alvast een voorproefje van het nieuwe seizoen.

Voorproefje

Vorige maand werd duidelijk dat Netflix de releasedatum voor het vierde seizoen met een dag heeft vervroegd naar 9 februari. Heel leuk natuurlijk, maar gisteren gooide de streamingdienst er nog een schepje bovenop en konden we al een glimp opvangen van de eerste beelden.

"Nieuwe stad. Nieuwe identiteit. Nieuwe gezichten. 🇬🇧 Dit is je voorproefje van YOU seizoen 4!🩸", luidt de caption bij de reeks foto's. We zien Joe Goldberg natuurlijk weer terug, maar maken ook alvast kennis met een aantal nieuwe personages. Spannend!

Recap

Aangezien het derde seizoen van YOU alweer een tijdje geleden op Netflix verscheen, is een korte terugblik wel gewenst. Aan het einde van het seizoen zien we dat Joe Goldberg zijn vrouw Love heeft vermoord en zijn zoontje Henry achter heeft gelaten om de liefde van zijn leven (de hoeveelste inmiddels?) te volgen naar Parijs. “Alles wat ik weet, mon amour, is dat ik de hele wereld af zal zoeken om jou te vinden. Ik zal jou vinden”, horen we Joe zeggen in de slotscène.

Maar waarom speelt het vierde seizoen zich in Londen af en niet in Parijs? “Om eerlijk te zijn, omdat het goedkoper is”, wist hoofdrolspeler Penn Badgley aan Entertainment Tonight te vertellen. Wij zijn benieuwd en beginnen alvast af te tellen tot februari!

Bron: Instagram | Beeld: Netflix