Oeh: déze twee You-acteurs zijn in real life aan het daten 

Cute!

Ooh la la! Op de set van het derde seizoen van de Netflix-serie You is de vonk overgeslagen tussen twee hoofdrolspelers. De twee zouden zelfs aan het daten zijn. Zal het eerste You-koppel binnenkort een feit zijn?

Let op! Dit artikel bevat spoilers over het derde seizoen van You.

Derde seizoen

Finally is het zover: het derde seizoen van You staat eindelijk op Netflix. In dit gloednieuwe seizoen van de hitserie zien we ook een hoop nieuwe gezichten voorbijkomen. Onder meer Tati Gabrielle komt dit seizoen voorbij als Joe’s nieuwste prooi Marienne, Shalita Grant als momfleuncer Sherry, en Dylan Arnold als Theo, de knappe buurjongen van Love en Joe.

Leeftijdsverschil

Wat is er aan de hand? De knappe Theo heeft zwak voor Love – en die interesse is wederzijds, want ook Love ziet haar buurjongen wel zitten. Love besluit uiteindelijk dat ze haar relatie, en het leven van Theo, niet op het spel wil zetten voor wat onschuldige butterflies in haar buik. Echter loopt het uiteindelijk helemaal anders.

In de serie is het grote leeftijdsverschil tussen Theo en Love het voornaamste probleem. Love is namelijk een stuk ouder. Maar in real life schelen Dylan en Vicotria, zoals de acteurs echt heten, slechts één jaar en kunnen ze dus wel toegeven aan de gevoelens die ze voor elkaar hebben. Er schijnt namelijk niet alleen op de set van You een spark te zijn, maar ook in het echte leven. De twee zijn door meerdere fans en paparazzi al een aantal keer gespot tijdens een date. Journal bevestigde het nieuws, maar Dyalan en Victoria nog niet.

Helaas is de kans klein dat we de twee acteurs in het vierde seizoen van You weer samen aan het werk zien. Dat seizoen zal hoogstwaarschijnlijk draaien om Joe's zoektocht naar een nieuwe love interest. Het is dus afwachten tot (en of) de love birds hun prille liefde openbaar maken.

Bron: Flair.be | Beeld: Netflix

Laatste nieuws