Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lorenzo over Matched by Mom: ‘Wat een rollercoaster’

Hij blikt terug op zijn tijd met Petra.

In de finale van Matched by Mom zagen we hoe drie van de vier zonen eindigden met een vrouw aan hun zij. Lorenzo vond de liefde bij Petra, die met alle liefde het laatste kettinkje van hem aannam. Hoe heeft hij het avontuur beleefd? Op Instagram blikt Lorenzo terug.

Lorenzo en Petra

Deze week was het eindelijk tijd voor de spannende ontknoping van Matched by Mom. Lorenzo had al vanaf het begin een goede klik met Petra, maar nieuwkomer Julia maakte het de Rotterdammer op het laatste moment nog knap lastig. Hij ging met beide dames op dream date, voordat hij zijn definitieve keuze moest maken. Tijdens het allerlaatste keuzemoment kreeg moeder Thea als eerste het woord. Zij was duidelijk en zag haar zoon het liefst eindigen met Petra. En Thea en Lorenzo bleken op één lijn te liggen, want ook zoonlief koos voor Petra. Eenmaal terug in Nederland bleken de twee helaas toch geen match made in heaven, en ze zijn dan ook niet meer samen – al gaan ze wel verder als goede vrienden.

Rollercoaster

Op Instagram blikt Lorenzo terug op het liefdesavontuur. "Wat een rollercoaster...", begint hij. "Ik ben blij & dankbaar dat ik jou heb leren kennen. Vanaf het eerste moment dat we elkaar zagen merkte ik al dat ik jou eigenlijk best wel heel interessant vond..." zegt de charmeur over Petra. Wat hij precies zo aantrekkelijk vond? "Een mooie natuurlijk dame, lekker koppig, strontvervelend en een gevoel voor humor die net zo slecht is als die van mij 😂", legt hij uit. "Ik had niet verwacht dat ik het in zo'n kort periode zo leuk zou kunnen hebben, heb me kapot gelachen met je. Wil je bedanken voor alle mooie maar ook grappige momenten topper. ❤️" Ahw!

Andere koppels

In de finale van Matched by Mom zagen we verder dat Melvin koos voor Kiki en Koen voor Shanna. Anwar heeft helaas niet de liefde gevonden in het programma en gaat alleen weer terug naar huis. Het avontuur eindigde voor drie van de vier zonen dus in een happy end! Maar hoe is het eenmaal terug in Nederland tussen de koppels gegaan? Helaas iets minder rooskleurig, zo bleek aan het einde van de aflevering. De relatie van Melvin en Kiki heeft helaas geen standgehouden. Koen en Shanna zijn nog wél steeds aan het daten. Wij hopen dat de twee nog lang happy together blijven!

Bron: Instagram @lorenzo.lozo | Beeld: Tom Cornelissen