Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prachtig! Hoogzwangere Rodanya deelt foto van babybuik

Ready to pop!

Rodanya Kelsey is momenteel hoogzwanger van een tweeling. De voormalig Temptation Island-ster is inmiddels 36 weken zwanger, dus het zal niet heel lang meer duren voordat de twins ter wereld komen. Reden genoeg voor Rodanya om nog een prachtig kiekje van haar babybuik te delen op Instagram.

36 weken

Time flies! Rodanya is alweer 36 weken zwanger van haar tweeling. Enne, dat is natuurlijk goed te zien! Op Instagram deelt de beauty dan ook een prachtige foto van haar babybuik. "Ready to 💥💙💗 #36weken #twinmom", schrijft ze erbij. We kunnen niet anders stellen dan dat de Temptation-ster prachtig zwanger is en er nog stralend uitziet!

Roerig jaar

Rodanya heeft een roerig jaar achter de rug. Ze beviel van haar dochtertje Feyla, kreeg een nieuwe liefde in haar leven, Giovanny, werd zwanger van een tweeling en in juli brandde hun huis af. Daarnaast heeft ze ook nog in het ziekenhuis gelegen vanwege harde buiken.

Gelukkig heeft Rodanya nu alles weer op de rit en is ze helemaal klaar voor de geboorte van de twins, zo liet ze onlangs weten tijdens een vragenrondje op Instagram. “Ik ben al blij dat ik de 35 weken heb gehaald na mijn opname in het ziekenhuis”, reageerde ze op de vraag hoe het met haar gaat. “Ik merk dat mijn lichaam best sterk is geworden daarna, al is het wel enorm zwaar en heb ik veel mindere dagen.”

Bevalling

Nu ze hoogzwanger is, is het tijd om vooruit te blikken op de bevalling. Gaat Rodanya voor een natuurlijke bevalling of een keizersnede? “Ik heb hier maandag een heel lang gesprek over gehad, maar ik heb gekozen om eerst een normale bevalling te proberen en als het echt niet lukt een keizersnee onder narcose”, vertelde de realityster tijdens de Q&A. “Dit omdat ik nog twee kindjes heb en het herstel met een keizersnee gewoon wat langer duurt”, legt ze uit. “Alleen kindje twee in mijn buik is veel kleiner dan het gemiddelde en ligt soms nog in een stuit, vandaar dat ik zelf mocht kiezen”, vervolgt ze. Waarom ze in het geval van een keizersnee onder narcose wil? “Omdat ik een naaldenfobie heb en er echt geen ruggenprik in m’n rug komt.” Duidelijk. Wij wensen Rodanya veel succes met de laatste loodjes!

Bron: Instagram @rodanyakelsey, Grazia archief | Beeld: Temptation Island