Anita over mooiste wat MAFS-deelname haar opleverde

'We waren one big family.'

Anita was een van de deelnemers van Married at First Sight: Match or Mistake. Ze trouwde met Alwin, maar helaas overleefde hun huwelijk het liefdesexperiment niet. Toch heeft ze zeker geen spijt van haar deelname omdat ze er veel lessen én vriendschappen aan overhield, zo vertelt ze in Grazia’s Winterboek.

Mooie ervaring

In Grazia’s Winterboek vertelt Anita dat ze positief terugkijkt op haar deelname aan Married at First Sight en dat ze dankbaar is voor de lessen die ze eraan overhield. “Ik heb veel dingen over mezelf geleerd. Ik kan me heel goed aanpassen aan anderen en mezelf daardoor wegcijferen, waardoor ik geen gehoor geef aan mijn eigen behoeftes”, legt Anita uit. “Ik heb geleerd dat ik best een beetje egoïstischer mag zijn en aan mezelf mag denken, want ook dat is zelfliefde.”

Vriendschappen

Ook vertelt Anita dat ze heel dankbaar is voor de mensen die ze tijdens haar deelname leerde kennen. “Ook zijn de vriendschappen die ik aan het programma overhield iets moois. We waren one big family.”

“Ik kon het met iedereen goed vinden en met Laury, Roxy en Yvette heb ik echt een band gecreëerd; ik spreek ze nog bijna dagelijks. Ook hebben we veel leuke plannen in onze agenda staan.”

MAFS

Liefdesleven

Anita vond door het programma helaas niet de liefde, maar hoe gaat het nu met haar liefdesleven? “Na het programma heb ik niet meer gedatet. Met andere MAFS-deelnemers had ik zeker een connectie, maar dat is niet iets wat ik tijdens of na de opnames wilde uitzoeken uit loyaliteit naar Alwin toe.”

“Op dit moment ben ik niet echt bezig met het vinden van de liefde, maar ik sta er wel voor open. Het liefst zou ik eens iemand tegen het lijf lopen; op de ouderwetse manier, want datingapps zijn niets voor mij. Er komt vast wel iemand op mijn pad, maar de vraag is wanneer…”

Het volledige interview met Anita lezen? Grazia’s Winterboek ligt vanaf dinsdag 29 november in de winkel. Hierin blikken ook Amandine (Love Island), Maris (Temptation Island), Lynn (Ex on the Beach: Double Dutch) en Martijn en Fenna (B&B Vol Liefde) terug op hun liefdesavonturen.

Beeld: privébeeld Anita

Laatste nieuws