MAFS’s Anita: ‘Alwin en ik hebben geen contact meer’

'We hebben samen een superleuk avontuur meegemaakt en het is goed zo.'

Lees ook

Anita was een van de deelnemers van Married at First Sight: Match or Mistake en ze trouwde met Alwin. Helaas overleefde hun relatie het liefdesexperiment niet. In Grazia’s Winterboek blikt Anita terug op haar bijzondere avontuur.

Deelname MAFS

Meedoen aan een realityprogramma als Married at First Sight: Match or Mistake is niet niks. Zo word je niet alleen gevolgd door camera’s, maar trouw je ook nog eens met een vreemde. Hoewel haar huwelijk met Alwin niet slaagde, kijkt Anita toch met een goed gevoel terug op haar deelname aan het programma. “Het was een intense, maar positieve ervaring. Tijdens de opnames sta je continu aan; dat is best heftig”, vertelt Anita in Grazia’s Winterboek.

“Je maakt zoveel mee in slechts drie weken tijd en je leeft daar echt in een bubbel. Als je thuiskomt kun je alles pas laten bezinken. Ik heb veel geleerd van mijn deelname en met de groep hebben we ontzettend veel mooie herinneringen gemaakt.”

Contact Alwin

En ook met Alwin maakte Anita mooie herinneringen. Hoewel de twee tijdens het experiment hun best voor elkaar deden, liep hun huwelijk na de opnames van het programma toch op de klippen. “We hebben ons best gedaan om ons huwelijk te laten slagen. We leerden elkaar tijdens de opnames in een rap tempo kennen, maar zijn tot de conclusie gekomen dat we te verschillend zijn.”

“Alwin en ik spreken elkaar niet meer. Toen het programma net werd uitgezonden, hadden we wel contact om de afleveringen te bespreken. Maar er zijn een paar dingen voorgevallen en is er ook veel achter de schermen gebeurd, waardoor ik geen behoefte meer heb aan contact. We hebben samen een superleuk avontuur meegemaakt en het is goed zo. Ik gun Alwin echt het beste.”

Het volledige interview met Anita lezen? Grazia’s Winterboek ligt vanaf dinsdag 29 november in de winkel. Hierin blikken ook Amandine (Love Island), Maris (Temptation Island), Lynn (Ex on the Beach: Double Dutch) en Martijn en Fenna (B&B Vol Liefde) terug op hun liefdesavonturen.

Beeld: privébeeld Anita

Laatste nieuws

Zie ook