Lief: Katja Schuurman openhartig over band met dochter Sammie

De twee hebben een fantastische moeder-dochterband.

Katja Schuurman geniet momenteel samen met dochter Sammie van een heerlijke vakantie in Amerika. De quality time samen heeft de actrice weer extra laten beseffen hoeveel ze van haar dochter houdt. Op Instagram deelt ze dit dan ook met de hele wereld.

Roadtrip

Moeder en dochter zijn op dit moment in de Verenigde Staten, voor een roadtrip langs de westcoast. Katja deelt een aantal vrolijke kiekjes met dochter Sammie tijdens een bezoekje aan Balboa Park in San Diego. Dat de twee een goede band hebben spat van de foto’s af. Voor de actrice was het ook een besefmomentje, zo deelt ze op Instagram. “Podjandriedubbeltjes wat hou ik veel van jou!”

Mama zijn

Katja laat haar volgers weten wat ze allemaal aan haar knappe dochter waardeert. “Met je ogen. En je lach. En je grapjes. En je dwarse puberhoofdje. En al je gevoel. En je overpeinzingen. En je mascara. En je ijs. En je knuffels. En je goede ideetjes. En je tiktokhoofd. En al je liefde. En je ik hou van jou mama…” somt ze op. “Dank je wel dat ik jouw mama mag zijn lieve Sammie!” Ahw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Twee druppels water

De liefde tussen moeder en dochter is niet het enige dat ons opvalt aan de vrolijke vakantiekiekjes. Sammie lijkt namelijk als twee druppels water op haar moeder. Enne, dat is ook Katja’s volgers opgevallen. “Lekker met je meissie en wat lijkt zij op jou” en “Lieve mooie uitstraling heeft ze, net als haar moeder”, klinkt het in de reacties.

Bron: Instagram @katjaschuurman | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws