Opnieuw heftig nieuws voor Jessie Jazz Vuijk

Jessie krijgt nog een klap te verwerken.

Nadat Jessie Jazz Vuijk dit weekend op Instagram deelde dat ze enkele dagen geleden een miskraam heeft gehad, krijgt ze nu opnieuw een zware dreun te verwerken. Haar vader is namelijk overleden op 65-jarige leeftijd.

Miskraam

Het is een enorm moeilijke tijd voor Jessie en haar familie. Dit weekend deelde ze het verdrietige nieuws dat ze zwanger was van haar eerste kindje, maar een miskraam heeft gehad. “Ik heb van de week een miskraam gehad. Onze bubbel vol met liefde klapte in 1 seconden in elkaar toen ik het bloed in mijn onderbroek zag”, schreef ze bij een foto van de positieve zwangerschapstest.

“Mijn lichaam die in een mum van tijd alles eruit werkte. Het was heftig en verdrietig. Ik moest overgeven, poepen en bloeden tegelijk maar na een intens uur kwam er… rust, vertrouwen, liefde.”

Vader overleden

En hoewel Jessie dit verdrietige nieuws nog aan het verwerken is, heeft ze nu opnieuw vreselijk nieuws te horen gekregen. Haar vader, Ben Vuijk, is helaas overleden, zo meldt het AD vanmiddag. Ben was gemeenteraadslid bij het ONS Vlaardingen. Daarvoor was hij jaren actief in de horeca. Hij was al langere tijd ziek en zou darmkanker gehad hebben. Wij wensen Jessie en de nabestaanden enorm veel sterkte met dit verlies.

Bron: AD | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws