Deze BN’ers doen mee aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?

Nadat de makers van Wie is de Mol? ons maandenlang in spanning hebben gehouden over het nieuwe seizoen, zijn vandaag de tien BN’ers bekend gemaakt die meedoen aan de 23e editie van het programma.

Onder andere presentatrice Froukje de Both, acteur Soy Kroon en Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo doen mee aan het nieuwe seizoen.

Zuid-Afrika

Daarnaast zijn ook hoofdredacteur Anke de Jong, cabaretier Annick Boer, onderzoeksjournalist Daniël Verlaan, presentator Jurre Geluk, acteur Nabil Aoulad Ayad, presentator Sander de Kramer en actrice Sarah Janneh onthuld als kandidaten voor het programma. Het 23e seizoen van het kijkcijferkanon werd opgenomen in Zuid-Afrika. Vandaag konden fans van de show op verschillende plekken in het land via een opdracht achterhalen wie er dit jaar meedoen. Eerder al werd er een plaatje onthuld met daarop de silhouetten van de deelnemers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros)

Opdrachten voor fans

Fans van de show, ook wel bekend als Molloten, konden door het oplossen van puzzels het gastland en de kandidaten onthullen. Per geopende kist, die op vijf plekken in het land te vinden waren, werden twee kandidaten bekend gemaakt. De kisten stonden onder andere opgesteld in Middelburg, Deventer en Haarlem. Ook in IJsselstein en Weert waren de mysterieuze kisten te vinden.

Eerder werd al aangekondigd dat het 23e seizoen van het kijkcijferkanon vanaf 7 januari te zien is. AVROTROS maakte twee weken officieel bekend dat dit de startdatum is van de zoektocht naar de nieuwe Mol.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws