Op déze datum begint het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?

Pak je agenda er maar bij!

Lees ook

Kun jij ook niet wachten tot het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? begint? Dan hebben we goed nieuws, want AVROTROS heeft vandaag finally de startdatum van het nieuwe seizoen bekendgemaakt.

Geheimzinnig

Er is nog maar weinig bekend over het aankomende seizoen, want tot nu toe hielden de makers hun kaken stijf op elkaar. Toch kunnen we alvast beginnen met speculeren, want eerder deze week kwam er een foto met silhouetten van de kandidaten naar buiten. Echter, heel veel wijzer werden we daar nog niet van. Het gaat namelijk om een foto waarop alleen een rij zwarte silhouetten te zien zijn. Het Instagram-account @widmhints2023 denkt echter wel te weten wie er op de foto staan. Zij denken Jeroen Gortworst, Valerio Zeno, Rian Gerritsen, Jo van Egmond, Gregory Sedoc, Ortál Vriend, Jacob Derwig, Soy Kroon en Nance Coolen te herkennen.

Nieuw seizoen

Nu het einde van het jaar in zicht is, staan WIDM-fans alweer in de startblokken. De eerste aflevering is namelijk meestal begin januari te zien. De speculaties over de exacte datum zijn echter verleden tijd, want AVROTROS heeft de officiële startdatum vandaag onthuld. Omcirkel 7 januari 2023 maar in je agenda, want dan kan de zoektocht naar De Mol weer beginnen.

Veel vraagtekens

Hoewel de startdatum nu bekend is, blijven Molloten nog met veel vraagtekens achter. Het is namelijk nog steeds een grote verrassing in welk land het populaire programma dit jaar is opgenomen. Daarnaast zijn we natuurlijk ook erg benieuwd welke BN’ers er meedoen. Time will tell! 

Het 23e seizoen van Wie is de Mol? is vanaf 7 januari 2023 elke week om 20.30 uur te zien bij NPO 1.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Wie is de Mol?

Laatste nieuws

Zie ook