Kylie Jenner vertelt dat ze nieuwe naam voor zoontje Wolf heeft

Wij zijn benieuwd!

Kylie Jenner en Travis Scott werden afgelopen februari trotse ouders van zoontje Wolf. Al snel maakten de ouders echter bekend dat ze deze naam toch niet bij hun kleine spruit vonden passen. Inmiddels lijkt Kylie eindelijk een nieuwe naam voor haar kindje bedacht te hebben, zo vertelt ze in de seizoensfinale van The Kardashians.

Wolf

Op 2 februari 2022 werd de kleine Wolf geboren. Menig fan liet toen weten dol te zijn op de naam, maar daar dachten Kylie en Travis anders over. Iets minder dan twee maanden na de geboorte liet het stel weten dat ze de naam nog wilden veranderen. Maar naar wat dan?

Wat de nieuwe naam van het ventje is geworden, is tot op heden een groot mysterie – die fans van Kylie dagelijks bezighoudt. Sommigen zijn zelfs zó nieuwsgierig, dat ze het heft in eigen handen nemen en op onderzoek uitgaan op internet. Zo kwam op TikTok onder andere de naam Kristan voorbij, maar die naam heeft Kylie nooit bevestigd.

Nieuwe naam is bedacht

Inmiddels lijkt Kylie een nieuwe naam bedacht te hebben voor het broertje van Stormi, maar of ze die al met ons wil delen… “De naam van mijn baby is nog steeds Wolf. Ik laat het jullie weten als ik het verander”, vertelde Kylie in The Kardashians. “Misschien vertel ik het jullie in het volgende seizoen.” We zullen toch echt nog even moeten wachten dus!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws