Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Huh: wat is er met Jennifer Lopez gebeurd?

What's going on?

Wat is er met Jennifer Lopez gebeurd? Dat vragen wij én alle fans zich momenteel af. Sinds gisteren is de zangers en actrice namelijk plotseling 'verdwenen' van social media. Heeft J.Lo te maken met een hacker of komt er groot nieuws aan?

Op zwart

Zonder enkele toelichting zijn de Instagram-, Twitter- en TikTok-accounts van Jennifer Lopez volledig leeggehaald. In plaats van een profielfoto van de ageless beauty, is alleen nog maar een zwart vlak te zien. De volgers van Jenny – 226 miljoen op Instagram, 45 miljoen op Twitter en 15 miljoen op TikTok – snappen er niets van. Is La Lopez gehackt of kunnen we juist leuk nieuws verwachten?

Jennifer zou niet de eerste celeb zijn die schoon schip maakt op social media vlak voor een grote aankondiging. Deze marketingtruc werd eerder gebruikt door onder andere Taylor Swift en Beyoncé, dus in dat geval zou Jennifer de kunst ook niet bij de minste collega's afkijken.

Geen commentaar

Hoewel er meermaals naar een reactie van Jens vertegenwoordigers is gevraagd, blijven die bijzonder stil. Wat doet vermoeden dat het eerder gaat om een aankomende release dan om een gigantische hack. Wie weet wordt daar een Black Friday Deal van jewelste gebrouwd. Of wordt er binnenkort voor het eerst in zes jaar weer een album van Jennifer aangekondigd. Of besluit J.Lo om met pensioen te gaan en in stilte van haar vermogen à 400 miljoen dollar te genieten. Speculaties zijn er genoeg. We houden het vooralsnog lege profiel in de gaten!

Bron: Beau Monde, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress