Ooh la la: Jennifer Lopez viert 53e verjaardag met pikante fotoshoot

Looking good, J.Lo!

Lees ook

Dat J.Lo niet bang is om wat skin te showen, wisten we natuurlijk allang. Jennifer Lopez vierde zondag haar 53e verjaardag, maar ziet er nog altijd uit om door een ringetje te halen en daarom ging ze uit de kleren voor een promoshoot voor haar nieuwe huidverzorgingslijn JLo Body.

Mantra

De zangeres en actrice vertelt in een interview met People Magazine dat ze het meest zelfverzekerd is als ze consistent voor zichzelf zorgt. “‘Beauty heeft geen houdbaarheidsdatum’ was altijd mijn persoonlijke mantra, omdat ik in een business werk waar jeugdigheid wordt verheerlijkt en mensen proberen voornamelijk vrouwen af te schrijven op een bepaalde leeftijd”, zegt ze.

Zo zou J.Lo heel graag af willen van de uitspraak ‘je ziet er goed uit voor je veertigste/vijftigste/enzovoort’. “Waarom niet gewoon ‘je ziet er goed uit’?” vraagt ze zich af. Amen to that.

Ben Affleck

Enne, iemand die zeker vindt dat Jennifer er goed uitziet, is haar kersverse hubby Ben Affleck. Het stel trouwde deze maand in Las Vegas. “Hij vindt me leuk als ik m’n haar en make-up niet heb gedaan, als ik gewoon mezelf ben”, zegt ze. Cute!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Booty Balm

Jennifer wilde haar merk JLo Beauty uitbreiden met meer producten voor het lichaam. Zo vertelt ze dat we tegenwoordig al heel goed voor ons gezicht zorgen, maar nog niet zo goed voor ons lichaam. De zangeres en actrice ontwikkelde daarom een – je raadt het niet – Booty Balm.

Daar moet natuurlijk een passende fotoshoot bij gehouden worden. Vandaar dat de beauty uit de kleren ging op haar verjaardag. “Ik ben zo oud als ik ben, maar ik voel me geweldig en gelukkiger dan ooit. Ik heb niet het gevoel dat ik halverwege ben, maar dat ik pas net ben begonnen.”

Bron: People Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook