It’s official: Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn verloofd

'Big announcement!!!!', deelt J.Lo met haar volgers.

De geruchtenmolen draaide overuren sinds Jennifer Lopez met een giga ring om haar vinger werd gespot. Het bleek geen gerucht: Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn opnieuw verloofd!

Opnieuw verloofd

Er pronkte eerder deze week plotseling een groene diamanten verlovingsring om de vinger van Jennifer. Voor fans een duidelijk teken: Ben en Jennifer zijn opnieuw verloofd. En jawel, dit bleek inderdaad te kloppen. Zowel een woordvoerder van de zangeres als J.Lo herself bevestigen het leuke nieuws. 

In een video op Instagram vertelt Jennifer dat ze bijzonder nieuws te vertellen heeft. Bij de video lezen we de tekst: “Big anouncement!!!”, en zien we de zangeres met een big smile de boodschap delen. “Ik heb leuk en spannend nieuws aan jullie te vertellen”, begint ze haar verhaal. Vervolgens verwijst ze haar fans door naar haar speciale fan-page, On the J.Lo , waar ze het verhaal over de verloving bevestigd. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Bennifer

Het is niet de eerste keer dat Jennifer en Ben, aka Bennifer, hun liefde bezegelen met een verloving. De tortelduifjes waren van 2002 tot 2004 samen en waren destijds ook verloofd. Van een wedding kwam het helaas niet. De relatie zou zijn gestrand vanwege de enorme media-aandacht die het stel kreeg.

Eerder was Ben getrouwd met actrice Jennifer Garner, maar de twee besloten in 2018 uit elkaar te gaan. Begin 2020 kreeg hij een relatie met actrice Ana De Armas, maar ook dit hield niet lang stand. Eind juli 2021 maakten Jennifer en Ben wereldkundig dat de twee weer opnieuw een relatie met elkaar aangingen.  

Bron: HLN | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws