Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fajah Lourens over liefdesleven: 'Het is mijn grootste uitdaging'

'Waarom is het mij op mijn 41-jarige leeftijd nog niet gelukt om een man te vinden die mij aanvult, opvult, mijn diepste verlangen vervult?'

Fajah Lourens - Killerbody Lifestyle

Fajah Lourens heeft een behoorlijk resumé als je kijkt naar haar liefdesleven. De fitnessgoeroe vertelt in haar nieuwste podcast openhartig over haar ex-partners en de uitdagingen in haar love life. "De afgelopen 8 maanden ben ik met mezelf aan de slag gegaan", blikt ze vooruit op Instagram.

Relaties

Fajah schrijft op Instagram dat ze de afgelopen tien jaar maar liefst zes keer een relatie heeft gehad. "De liefde, het is mijn grootste uitdaging, 6 relaties in 10 jaar. Dat moment dat je je realiseert dat je misschien toch zelf de oorzaak bent 😵 De afgelopen 8 maanden ben ik met mezelf aan de slag gegaan. Hoe meer ik onderzocht hoe interessanter het werd", schrijft Fajah. Deze resultaten besloot Fajah te delen met haar volgers. Hier is een heuse podcast over de liefde uit voortgekomen. 

Fajah Lourens wordt oma: 'Super trots en dankbaar'

Sex

"Waarom trek ik mannen aan die ik vervolgens omverblaas, als mijn diepste verlangen verbinden is? Ben ik bang voor die echte connectie? Waarom is het mij op mijn 41-jarige leeftijd nog niet gelukt om een man te vinden die mij aanvult, opvult, mijn diepste verlangen vervult?", vraagt Fajah zich hardop af in de podcast.

Naast liefde praat Fajah ook openhartig over sex. "Ik hou niet van masturberen en ook niet van rubber. Maar ik ben ook klaar met sex voor sex. Ik ga voor de echte verbinding en tot die tijd aan mijn lijf geen polonaise." Zo wil ze bewuster omgaan met liefde en sex. "Zo bewust als ik in het dagelijks leven lijk te zijn, zo onbewust was ik van mijn steeds terugkerende patronen in de liefde."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial)

Huwelijk

Ook komt het onderwerp huwelijk aan bod in de podcast. "Zijn wij mensen er wel chemisch op gebouwd om eeuwige trouw te beloven? Soms speel ik met de gedachten dat een huwelijk eerder ongelukkig dan gelukkig maakt. Als het feest voorbij is, komt de kater en alle regeltjes waar we ons aan moeten houden en de beloftes die niet worden nagekomen", zo blikt ze vooruit. De podcast van Fajah gaat op 1 januari live.

Bron: Ze.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Showbizz
  • PURMERLAND, 8-1-2021 , MKBM Faya Lourens met haar boek 'Killerbody Lifestyle'. Het compleet vernieuwde boek legt de focus op een gezonde lifestyle in plaats van alleen een dieet.