Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sad: dit Love Island UK-koppel is uit elkaar

'We blijven goede vrienden.'

Het achtste seizoen van Love Island UK leek dit jaar een behoorlijk succes te zijn. Het leverde meerdere stellen op, die tot nu toe nog allemaal nog samen waren. Helaas is voor Luca en Gemma het doek gevallen. Ze hebben via Instagram bekendgemaakt dat ze uit elkaar zijn. Oh no!

Niet langer samen

Luca en Gemma waren de runner-ups van het afgelopen seizoen. Na het Love Island-avontuur zijn ze drie maanden samen geweest, maar ze gaan nu single verder. "Aan al mijn volgers, ik wil jullie laten weten dat Luca en ik niet langer in een relatie zitten", schreef Gemma op Instagram.

"Het was geen makkelijk besluit, maar dit is uiteindelijk wat nu het beste is voor ons allebei. Ik wil jullie bedanken voor jullie continue steun terwijl we aan dit nieuwe hoofdstuk beginnen", voegde ze daar nog aan toe.

Allebei hun eigen weg

Ook Luca schreef over de breakup op Instagram. Hij lijkt er meer moeite mee te hebben. "Ik had graag wat tijd gehad om dit privé te verwerken, maar zoals jullie al weten, hebben Gemma en ik eerder vandaag helaas besloten om allebei onze eigen weg te gaan. We zijn samen op zo'n reis geweest en hebben een aantal fantastische herinneringen gemaakt, die ik zal koesteren."

Desondanks is er geen sprake van bad blood tussen de twee. "We blijven goede vrienden en ik wens haar het beste", aldus Luca. We hopen dat ze er allebei gauw weer bovenop komen!

Bron: Love Reality, Cosmopolitan | Beeld: Love Island UK