Drama incoming: Chantelle is terug in Geordie Shore

Dit wordt weer een heerlijk seizoen!

Al sinds 2011 is de serie op de buis en zorgt het voor veel bijzondere momenten: Geordie Shore. Na heel wat ‘gewone’ seizoenen is er inmiddels ook een reünieseizoen. Daar zien we allerlei OG’s voorbijkomen. Het lijkt allemaal kalm te verlopen, tot Chantelle binnenkomt…

Eerste avond

Voor de reünie zijn heel wat original Geordies afgereisd naar een villa. We zien onder andere Charlotte, Jay, James, Bethan en Abbie voorbijkomen. Het gaat er allemaal best rustig aan toe: we weten alleen dat Jay en Abbie de eerste avond meteen gezoend hebben.

Belangrijke afspraak

Het blijft natuurlijk niet zo rustig, want Geordie Shore is niet compleet zonder wat drama. Ineens zien we dat Chantelle bij de villa is aangekomen. Juist ja, de Chantelle met wie Jay een afspraak had… Als ze allebei nog eens aan het programma zouden meedoen en allebei single zouden zijn, zouden ze daar een stel vormen. Chantelle weet alleen nog niet van de zoen tussen Jay en Abbie, dus Jay knijpt ‘m behoorlijk.

Awkward

De groep praat even over de voorgaande nacht, waarbij meteen duidelijk wordt dat het nogal awkward is. James wil Jay aan het woord laten, zodat hij zelf de boodschap aan Chantelle kan brengen. Zou hij het gaan zeggen? Het wordt duidelijk weer een drama filled seizoen, dus wij gaan het zeker volgen!

Bron: Facebook MTV | Beeld: BrunoPress, Facebook MTV

Laatste nieuws