Wait what? Geordie Shores Charlotte en Vicky waren nooit vriendinnen

'We waren eigenlijk gewoon collega's'.

Het is al meer dan tien jaar geleden dat Charlotte Crosby en Vicky Pattison hun intrede maakten in Geordie Shore als één van de acht originals. De welbekende Geordie Shore-reünie is net aan de gang in het Verenigd Koninkrijk, maar of we ook Vicky terug gaan zien? Dat is de grote vraag.

Moeizame relatie

Wat velen misschien niet weten is dat Charlotte en Vicky door de jaren heen best een moeizame relatie hebben gehad. En toen Vicky in 2014 uit de serie stapte, leken ze nog verder uit elkaar te groeien. De twee hebben al vaker ruzie met elkaar gehad, maar de eerste ruzie ontstond door fitness-dvd’s. Vicky beschuldigde haar (ex-)collega er namelijk van dat ze haar kopieerde, omdat ze beide fitness-dvd’s uit hadden gebracht. Oei!

Toxic

Maanden later botsten de twee weer nadat Vicky Geordie Shore als ‘toxic‘ omschreef. Charlotte verdedigde de show en zei dat ‘ze misschien nooit aan de show had moeten beginnen’. En om alle gossip over de twee te bevestigen, heeft Charlotte in een recent interview met The Sun laten weten dat de twee inderdaad nooit met elkaar op een lijn hebben gezeten.

Collega’s

De mommy to be kreeg de vraag gesteld of zij ooit nog bevriend zou worden met Vicky. “We waren eigenlijk nooit echt vrienden, dus ik weet het eerlijk gezegd niet zeker”, antwoord de Geordie. “Ik denk ook niet dat we dat waren, we waren eigenlijk gewoon collega’s. Er was niet echt ruzie, maar ze ging gewoon verder en we gingen onze eigen weg. We hebben elkaar ook niet meer gesproken.” Wow, dat hadden we niet verwacht!

Bron: The Sun | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws