Soundos El Ahmadi eerlijk over eerste weken met baby

Geen glitter en glamour, maar gewoon de realiteit.

We zien het steeds vaker voorbijkomen: vrouwen die een paar weken na de bevalling alweer helemaal ‘de oude’ zijn. Dat de realiteit er in veel gevallen anders uitziet, maakt Soundos el Ahmadi duidelijk op Instagram. Ze is zoals altijd heerlijk relatable en eerlijk.

Stiekem moeder geworden

Vorige week plaatste Soundos een video op Instagram waaruit bleek dat ze was bevallen van haar tweede kindje. “Stiekem al een week moeder van een zoon 💙💙💙👶🏻👶🏻👶🏻”, schreef ze erbij. Het is het tweede kindje voor Soundos en haar partner Daniël. Ze hebben ook al een dochtertje, de 7-jarige Aaliyah.

Grappige reeks

Inmiddels is Soundos’ zoontje dus twee weken oud. Waar sommige moeders dan al foto’s plaatsen waarop ze strak in de lak poseren, is dat bij Soundos absoluut niet het geval. Ze heeft een reeks foto’s op Instagram gezet waarop ze zonder make-up in een badjas op de bank zit. “Wat mijn baby elke dag ziet👶🏻. Moeder in badjas. Welke mood ben jij van 1 tm 6?”, schrijft ze.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Soundos (@soundos_el_ahmadi)

Badjassen en Maxim

Zoals altijd heeft de foto nog weer een extra grappige onderlaag. Zo vermeldt Soundos erbij dat ze bij de ‘Nederlandse Badjassen Vereniging’ zit en dat ze de foto’s geplaatst heeft voor presentator Maxim Hartman. Hij heeft ooit openlijk kritiek geuit op de make-up van NikkieTutorials, waarbij hij make-up ‘oplichterij’ noemde.

Herkenbaar

Soundos’ volgers kunnen de foto’s zeker waarderen. “Heerlijk om te zien dat je gewoon fair laat zien hoe het moederschap eruitziet! Niet op dag 5 post partum met een witte broek aan en hakjes ‘de eerste keer naar buiten’. De eerste weken zijn zombie modus”, schrijft iemand. “Ik vind het zo mooi dat jij jezelf laat zien zonder make-up of filters👏🏽”, schrijft een ander. Hear hear! 

Bron: Instagram Soundos el Ahmadi | Beeld: BrunoPress, Instagram Soundos el Ahmadi

Laatste nieuws