Hoogzwangere Marieke Elsinga helemaal klaar met slapeloze nachten

De radio-dj heeft nu al slapeloze nachten.

Het aftellen is begonnen voor de hoogzwangere Marieke Elsinga. De radio-dj is met zwangerschapsverlof en de laatste weekjes zijn aangebroken. En hoewel zwangerschapsverlof natuurlijk om uitrusten draait, kan Marieke maar moeilijk rusten. In haar Instagram Stories deelt ze namelijk dat ze ’s nachts klaarwakker is.

Slapeloze nachten

“Tegen het eind van je zwangerschap ben je ’s nachts achterlijk vaak (klaar)wakker”, schrijft de presentatrice in haar Stories. “Mooi systeem van het vrouwenlijf hè, dat het je zo alvast voorbereidt op de komst van je kindje, omdat je dan ook vaak in de nacht eruit moet en overdag moe bent.”

Marieke is helemaal klaar met de slapeloze nachten die ze nu al heeft. “Ik zou tegen dat vrouwenlijf willen zeggen: ‘meid, slaap even lekker door’. Je doet al vier jaar een ochtendshow, dus alles draait al jaren om slaap. Neem het er effe van nu dat er niet is en die baby nog binnen zit”, aldus Marieke om vier uur ’s nachts bij een foto vanuit bed. Ze sluit haar update af met een tip voor haar volgers. “Leg je telefoon weg en tel schaapjes. Het werkt echt.” Aha!

marieke

Zwangerschapsverlof

De presentatrice is sinds kort met zwangerschapsverlof. Begin augustus werd bekendgemaakt dat Qmusic geen vervanger gaat inzetten als Marieke met zwangerschapsverlof gaat. Volgens de radiozender kan het huidige Mattie & Marieke-team de show samen voldoende opvangen.

Marieke maakte begin juni bekend dat zij en haar vriend Sander een kindje verwachten. “Ik mag het eindelijk zeggen: ik ben zwanger!! Zo blij!”, deelde de radio-dj in haar radioprogramma Mattie & Marieke. Ze bleek al een tijdje zwanger te zijn, want ze had al een beginnend babybuikje. Bij RTL Boulevard onthulde ze dat ze een jongetje verwachten. Cute!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws