Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wedding bells: Taylor Lautner en Taylor Dome zijn getrouwd

Lief!

Acteur Taylor Lautner kennen we allemaal van zijn rol als Jacob Black in de Twilight-serie. Hij is in de loop der jaren samen geweest met onder andere Taylor Swift, Lily Collins en Ashley Benson. Vier jaar geleden vond hij echter de vrouw van zijn dromen: Taylor Dome. Afgelopen vrijdag zijn ze in het huwelijksbootje gestapt.

Een jaar na de verloving

Hoewel we op zijn Instagram nog geen foto's zien van de speciale dag, is Taylor volgens Daily Mail afgelopen vrijdag getrouwd met zijn grote liefde. Het huwelijk zou hebben plaatsgevonden op een wijngaard in Californië. Een jaar geleden maakten ze met een lieve foto op Instagram bekend dat ze verloofd waren. "En zo kwamen ineens al mijn dromen uit", schreef Taylor er toen bij. Daar smolten we toen al bij weg, dus we zijn heel benieuwd naar de wedding pictures!

Zelfde naam

De acteur en de verpleegkundige hebben sinds eind 2018 een relatie. Nu ze met elkaar getrouwd zijn zullen ze niet alleen met dezelfde voornaam, maar ook met dezelfde achternaam door het leven gaan. "We gaan letterlijk dezelfde persoon zijn", grapte Lautner daar al over. Op naar de happily ever after!

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress