Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heftig: Kim Kardashian heeft een straatverbod aangevraagd

Ze wordt al sinds augustus lastiggevallen.

Hoewel we het leuk vinden om van alles over celebs te weten te komen, zijn er natuurlijk grenzen. Toch zijn er veel mensen die het daar niet zo nauw mee nemen. Kim Kardashian weet er alles van: ze heeft een straatverbod ingediend tegen een man die meerdere keren bij haar huis is verschenen.

Telepathische connectie

De man heeft nu al drie keer bij Kims huis in Los Angeles voor de poort gestaan. Hij claimt dat hij 'een telepatische connectie' met de realityster heeft. The Blast heeft documenten ingezien waaruit blijkt dat Kim een straatverbod heeft aangevraagd.

In de documenten staat onder andere dat de man wordt gezien als 'stalker'. Hij bezocht Kims erf in augustus en zei dat hij een zakenpartner van haar was. Toen de bewakers hem niet verder lieten, claimde hij dat hij een wapen bij zich had.

Bij een hotel

Naast de bezoeken aan Kims huis zou de man ook bij een hotel in New York zijn geweest toen Kim daar verbleef. Ook heeft hij online een aantal berichten over haar geplaatst, waarin hij zegt dat hij via telepathie met haar kan communiceren. Creepy!

Straatverbod toegewezen

Goed nieuws voor Kim: de rechter heeft het straatverbod toegewezen. De man kan worden gearresteerd als hij weer in de buurt van Kims huis komt. Over een maand vindt de officiële hoorzitting plaats en besluit de rechtbank of het straatverbod definitief is.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress