Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Eva Simons heeft verslaving overwonnen: 'Ik heb het doorstaan'

Wat knap!

Kick-off Stoptober 2022

Eva Simons heeft lange tijd gerookt, maar deze verslaving heeft ze de afgelopen tijd overwonnen. In gesprek met Weekend vertelt de zangeres hoe dit proces haar is vergaan.

Uitdaging

Eva Simons was dit jaar ambassadeur van Stoptober – een jaarlijkse campagne waarbij rokers worden uitgedaagd om in oktober 28 dagen niet te roken, of zelfs helemaal te stoppen. Eva kampte zelf ook met deze verslaving en is de uitdaging aangegaan om daarvan af te komen. In gesprek met Weekend laat de zangeres dan ook weten dat het een hele uitdaging voor haar was. Helemaal tijdens een optreden van het Amsterdam Dance Event, dat in deze periode viel. "Ik heb het doorstaan", aldus Eva.

Gestopt

Maar de aanhouder wint, en zo is het Eva gelukt om helemaal van haar verslaving af te komen. "Gestopt met roken! Yeah! #nosmokingclub #stoptober2022", schrijft ze enthousiast en vol trots op Instagram. Daarbij deelt de zangers een stralende foto, waarop ze een grote bos bloemen van haar man Sebastiaan Zwarts krijgt.  Wat lief!

Dochtertje

De grootste motivatie voor Eva om te stoppen met roken? Dat is haar dochtertje. "Ik wil geen rokende ouder zijn", vertelde Eva in Weekend. Begin maart werden Eva en Sebastiaan de trotse ouders van een klein meisje, genaamd Rosie Nova. Met drie prachtige foto’s van haar pasgeboren dochter kondigde Eva Simons aan dat ze op 1 maart 2022 voor het eerst moeder is geworden. “Drie dagen die eeuwig leken te duren en op het moment dat ik dacht dat we het niet gingen redden, had God een ander plan”, schreef ze over de bevalling.

Bron: Instagram @evasimons, Shownieuws | Beeld: Brunopress