Nienke Plas en Resley Stjeward reageren hilarisch op vreemdgaan-geruchten

'Welke comeback vinden jullie het hardst?'

Resley Stjeward ligt onder vuur bij verschillende juicekanalen vanwege aantijgingen over vreemdgaan. Zijn vrouw, Nienke Plas, gelooft daar echter niks van. Op Instagram maakt het stel op hilarische wijze een einde aan de geruchten.

Geruchten

Op Juicechannel verscheen deze week het gerucht dat Resley vreemd zou gaan – terwijl hij is getrouwd met Nienke, maar ook al daarvoor. Zij stellen dat hij structureel vreemdgaat met een vaste dame. “Hij heeft samen met zijn vrienden een appartement gehuurd in Amsterdam waar zijn vrienden en hij dus kunnen chillen met andere dames”, aldus het juicekanaal. “Zelfs een aantal dagen voor zijn bruiloft.” Dit verhaal zou door meer dan tien mensen bevestigd zijn. Ook Life of Yvonne heeft deze geruchten gehoord, laat ze weten op Instagram.

Comeback

Volgens Nienke en Resley is hier echter niks van waar. “Bullshit be bullshit 💩”, klinkt het op Instagram bij een serie hilarische foto’s van het stel. Zo hebben ze een meme van zichzelf gemaakt waarbij ze in een boom hangen, met daarbij de tekst ‘hoge bomen vangen veel wind’. Ook delen ze een foto van Resley met hun hondje op schoot en de caption ‘Wanneer een andere teef zijn aandacht krijgt’. Tot slot zien we een filmpje waarin ze – heel toepasselijk – dansen op het nummer Fuck You van Lily Allen. “Maar even iets anders, welke comeback vinden jullie het hardst?” vraagt de beauty aan haar volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

Wilde periode

Onlangs deed Nienke, die de losbandige Kiki speelt in F*ck de Liefde 2, in gesprek met Beau Monde een boekje open over haar eigen wilde periode. En echt zo’n vrije, wilde periode als Kiki? Dat heeft Nienke niet helemaal gehad. “Die periode was veel te kort, en ook niet wild genoeg. Je vergelijkt jezelf toch met vriendinnen – wat hebben zij gedaan en hoeveel bedpartners hebben zij gehad? – en dan ben ik best preuts geweest. Toch denk ik dat je niet naar anderen moet kijken, maar naar waar je je zelf goed bij voelt. Ik ben niet iemand die met jan en alleman gaat.”

Bron: Instagram @nienkeplas, @juicechannel_, @lifeofyvonne | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws